30%KORTING

Jaguar Silver Line Xena 6.0" Knipschaar

197,23 (incl. BTW) 138,06 (incl. BTW)

De Jaguar Silver Line Xena 6.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de Silver Line van Jaguar. Gemaakt van speciaal gesmeed staal van extreem hoge kwaliteit, maakt de Xena kappersschaar een schaar van uitzonderlijke kwaliteit. Door zijn licht gebogen snijbladen, biedt de Xena kappersschaar een zacht knipgevoel. De convex geslepen snijdbladen met semi-geïntegreerde snijvlakken en scherpe kniphoek van de Xena kappersschaar geven de schaar een uitstekende scherpte. Met zijn offset design met extra gebogen vingerogen heeft de Jaguar Silver Line Xena kappersschaar een ergonomische greep voor een ontspannen en comfortabele werkwijze. De holle slijpbewerking en honen maken de Jaguar Silver Line Xena kappersscharen perfect voor het slicen. De Jaguar Silver Line Xena kappersschaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten.

Artikel 4030363126969 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar Silver Line Xena 6.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de Silver Line van Jaguar. Gemaakt van speciaal gesmeed staal van extreem hoge kwaliteit, maakt de Xena kappersschaar een schaar van uitzonderlijke kwaliteit. Door zijn licht gebogen snijbladen, biedt de Xena kappersschaar een zacht knipgevoel. De convex geslepen snijdbladen met semi-geïntegreerde snijvlakken en scherpe kniphoek van de Xena kappersschaar geven de schaar een uitstekende scherpte. Met zijn offset design met extra gebogen vingerogen heeft de Jaguar Silver Line Xena kappersschaar een ergonomische greep voor een ontspannen en comfortabele werkwijze. De holle slijpbewerking en honen maken de Jaguar Silver Line Xena kappersscharen perfect voor het slicen.

De Jaguar Silver Line Xena kappersschaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten:

  • 5,5 Inch – 14CM
  • 6,0 Inch – 15,5CM

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.