De beste föhn van JRL Professional: JRL Forte Pro 2020H  

4 minuten leestijd
JRL Professional Forte Pro föhn

Als kapper kan je niet zonder goede professionele föhn. Voor korte coupes of lange kapsels: haar blaas je het snelst en mooist droog en in model met een kwalitatieve föhn. Een van de beste keuzes voor professionals is de JRL Forte Pro-föhn. In dit blog vertellen we je meer over deze föhn voor kappers die graag het allerbeste in handen hebben!

Krachtige föhn van JRL

De JRL Forte Pro 2020H blinkt uit in vermogen en motorsnelheid. Krachtiger dan zijn soortgenoten heeft de JRL Forte Pro-föhn een uiterst hoog vermogen van 2150 Watt en motorsnelheden van maar liefst 10.000 RPM. Deze ongekende kracht en snelheid zorgt ervoor dat je er sneller en efficiënter mee kan werken. Hoe krachtiger de motor, hoe sneller kapsels droog zijn. En dat is winst voor jou als kapper! De borstelloze DC-motor van de JRL Forte Pro 2020H gaat bovendien lang mee, wat dit ook een heel duurzame keuze maakt als je op zoek bent naar een nieuwe föhn. Zoals je van elke föhn mag verwachten, kan je ook de JRL Pro Forte 2020H instellen op drie verschillende temperatuurstanden en kent de föhn drie blaassnelheden. Ook heeft de föhn een coolshot-functie. De geheugenfunctie onthoudt je favoriete instellingen, zodat je de föhn niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Handig!

De lichtste en stilste föhn

Niet alleen in snelheid blinkt deze krachtpatser van een föhn uit. Zo hoog als het vermogen is, zo licht is het gewicht van de JRL Forte Pro-föhn. Met een gewicht van slechts 320 gram is dit een van de lichtste föhns op de markt. Daarnaast ligt het geluidsniveau van de föhn vrij laag. Hij produceert 78 decibel, waardoor je ook tijdens het föhnen moeiteloos gesprekken kan voeren met je klanten.

Stijlvol design, ergonomisch ontwerp

Dat ergonomie en stijl prima hand in hand gaan, bewijst de JRL Forte Pro 2020H. Met z’n rechte, strakke vormen en de langwerpige blaasmond is de JRL Pro Forte-föhn een lust voor het oog. Mede door het lichtgewicht ontwerp ligt de föhn prettig in de hand en kan je er als kapper langdurig mee werken. De ergonomie zie je verder terug in het handvat, dat zich prettig naar de hand vormt. Zo weet je zeker dat je geen last krijgt van veelvuldige föhnbeurten op een dag!

Föhn het haar glad en glanzend

Naast de technische specificaties wil je natuurlijk weten wat de resultaten van de JRL Forte Pro 2020H zijn. Door de speciale ingebouwde ionengenerator wordt pluizig en kroezig haar verminderd, wordt statische elektriciteit tegengegaan en is het resultaat glanzend en prachtig glad. Ook zorgt de ionentechnologie ervoor dat er minder vocht aan het haar ontsnapt, waardoor het haar langer glanzend blijft.

Reiniging en onderhoud van de JRL Forte Pro 2020H

De JRL Forte Pro 2020H wás al een duurzame keuze, maar de levensduur verlengen wordt nog eenvoudiger dankzij de ingebouwde reinigingsfunctie. Als kapper weet je waarschijnlijk dat je je elektrische tools, waaronder je föhns, regelmatig moet reinigen. De JRL Pro Forte-föhn doet dit vanzelf! De ingebouwde reinigingsfunctie maakt de interne onderdelen van de föhn schoon door de motor in tegenovergestelde richting te laten draaien. Hierdoor worden achtergebleven deeltjes verdreven. Daarnaast bevat de JRL Forte Pro-föhn een wasbaar filter, dat je zo’n twee keer per jaar dient te verwijderen en reinigen. Het LED-lampje op de föhn vertelt je wanneer het zover is, zodat je er niet elk half jaar opnieuw aan hoeft te denken. Zo maakt de JRL Forte Pro jouw leven als kapper nóg makkelijker!

Je koopt de JRL Forte Pro 2020H bij Vakkappers voor de scherpste prijs. Bekijk de föhn hier en shop er gelijk de praktische föhnhouder van JRL bij! Naast föhns van JRL vind je bij Vakkappers een divers en uitgebreid aanbod professionele föhns van merken als BaByliss PRO, Moser en Wahl.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts