Toont alle 6 resultaten

Oxidanten

Actieve filters:
Sorteren op
-45%
adviesprijs 19.90
Oorspronkelijke prijs was: 1645.Huidige prijs is: 905.
€ 10,95 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-45%
adviesprijs 19.90
905
€ 10,95 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-38%
adviesprijs 18.09
927
€ 11,22 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-45%
adviesprijs 19.90
905
€ 10,95 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 28.56
1770
€ 21,42 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-24%
adviesprijs 11.62
725
€ 8,77 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Haarverf kan niet zonder oxidant. Onze milde oxidanten openen de haarschubben, waardoor de verf goed kan intrekken en zich aan de haren hecht. De verzorgende oxidanten voor haarkleuring beschermen en voeden je haar tijdens het kleuren. Hierdoor tast het oxidant het haar zo min mogelijk aan en wordt uitdroging voorkomen.

Oxidanten (kleurontwikkelaars) voor een professionele haarkleuring

Ga je aan de slag met het verven van je haar? Dan kan je niet zonder oxidant. Dit kleurproduct wordt ook wel developer of kleurontwikkelaar genoemd. Je gebruikt haarverf altijd in combinatie met een oxidant. Zonder developer levert het kleurresultaat weinig op. Oxidanten zijn er in verschillende sterktes en bestel je bij voorkeur van hetzelfde merk als je haarverf. Dit zorgt voor het beste effect.

Hoe werkt een oxidant in combinatie met haarverf?

Een oxidant of developer zorgt ervoor dat je haar de kleur van de verf kan opnemen. Hoe dit werkt? Een oxidant opent de haarschubben, waardoor de verf kan intrekken en zich aan de haren hecht. Door de combinatie oxidant en haarverf ben je verzekerd van een prachtige haarkleur die lang houdt en een schitterende glans.

Oxidant met verzorgende ingrediënten

Een developer bevat waterstofperoxide, een krachtige stof die je haar bij verkeerd gebruik kan beschadigen. Om schade aan je lokken te beperken, bevatten onze oxidanten verzorgende ingrediënten die je haar tijdens het kleuren beschermen tegen afbreken en beschadigen. De milde developers zorgen er zo voor dat je haar langer mooi blijft. Kies je geen mild oxidant met verzorgende eigenschappen? Dan kan je haar beschadigd raken of sneller uitvallen.

Oxidanten in verschillende sterktes

Kleurontwikkelaar zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Je kiest de sterkte aan de hand van het resultaat dat je wilt bereiken. Ga je voor haarkleuring in ongeveer dezelfde kleur als de huidige kleur of iets donkerder? Dan is de lichtste oxidant van 3% een goede keuze. De 6% oxidant is geschikt voor dezelfde haarkleur, grijsdekking en het oplichten van 1-2 tinten. Dan is er nog een 9% kleurontwikkelaar die je gebruikt voor het oplichten van 2-3 tinten. En ga je voor highlights, balayage of wil je je haar zelfs 3-4 tinten oplichten? Dan kies je de 12% developer.

Stel je vraag over oxidanten

Een oxidant en de haarverf zijn bij voorkeur van hetzelfde merk. Haarverf en de bijbehorende developer zijn op elkaar afgestemd en zorgen zo samen voor een perfect kleurresultaat. Heb je vragen over de keuze voor het juiste oxidant of de beste developer voor jouw haarkleuring? We beantwoorden je vragen graag.

De beste merken tegen de scherpste prijzen