Toont alle 3 resultaten

Baardolie

Actieve filters:
Sorteren op
-20%
adviesprijs 25.41
Oorspronkelijke prijs was: 21,-.Huidige prijs is: 1680.
€ 20,33 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 14.52
Oorspronkelijke prijs was: 12,-.Huidige prijs is: 9,-.
€ 10,89 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
Uitverkocht
adviesprijs 29.04
18,-
€ 21,78 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

Is glans ver te zoeken in jouw baard? Oogt je baard dof? Speciale baardolie maakt een einde aan dit probleem en geeft je baardharen een echte hydratatieboost. Baardolie is geschikt voor het voeden en verzorgen van je baard en kan zowel in droog als nat baardhaar worden aangebracht. Voed je baard minstens één keer per week met baardolie voor een optimale conditie van je baard.

Baardolie voor lange baarden en korte baarden

Of je nu kort baardhaar of een lange baard hebt: van baardolie wordt iedere baard blij. Baardolie verzorgt je baardharen, zorgt voor optimale hydratatie en laat je baard prachtig glanzen. Geen baardverzorging is compleet zonder baardolie. 

Wat doet baardolie precies?


Baardolie is een multifunctioneel product voor een mooie, goed verzorgde baard en een gezonde huid. Een van de belangrijkste voordelen van baardolie is dat de olie je baardharen heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar maakt. Baardolie geeft glans aan je baardharen en zorgt ervoor dat stugge baardharen beter handelbaar zijn. De olie laat de punten van je baard mooi glanzen en verdoezelt zo poreuze haarpunten. Wanneer je baardolie op een kortere baard aanbrengt, verzorg je automatisch je huid. Op je huid heeft baardolie een kalmerende, hydraterende en beschermende werking. Een gezonde huid komt de baardgroei ten goede. Tot slot geeft baardolie je baard een heerlijke geur.

Wanneer gebruik je baardolie?


Het beste moment van baardolie aanbrengen is direct na het douchen. Na een warme douche staan je poriën open, waardoor je huid ontvankelijker is voor de weldadige bestanddelen van baardolie. Ook is je baard na het wassen met baardshampoo lekker schoon, waardoor de baardolie beter z’n werk kan doen. 

Hoe gebruik ik baardolie?


Breng de baardolie op je handpalmen aan en masseer de olie over je huid. Door de olie met circulerende bewegingen in de huid te werken, stimuleer je de bloedsomloop en wordt de baardolie beter opgenomen door de huid. De techniek die volgt is vervolgens afhankelijk van de lengte van je baard. Heb je een korte baard? Masseer dan met je handpalmen over je baardharen, waarbij je van wortel tot punt werk. Bij langere baarden is het prettig om je hand als kam te gebruiken en met je vingers door je baard te gaan. Strijk je baard als finishing touch glad met een extra druppel baardolie. Eventueel kun je je langere baardhaar fixeren met een kleine hoeveelheid baardwax. Zo blijft je baard de hele dag in model. 

Hoeveel baardolie moet ik gebruiken?


Hoe langer je baard, hoe meer baardolie je nodig hebt. Voor een lange baard (baardgroei van minimaal een jaar) kan je zo’n tien druppels baardolie aanhouden. Iets kortere baarden (6 tot 12 maanden) hebben voldoende aan zes tot tien druppels. Nog kortere baarden (1 tot 3 maanden) hebben genoeg aan zo’n vier druppels baardolie en stoppelbaarden kunnen het prima met twee tot drie druppels baardolie. Te veel baardolie kan je baard en huid vet maken. Tast af wat voor jou een prettige hoeveelheid is.

Hoe vaak gebruik je baardolie?


Ook hiervoor geldt: hoeveel baardolie nodig is, is afhankelijk van de lengte van je baard. Een volle baard heeft drogere haren en kan je gerust iedere dag met baardolie verzorgen. Heb je een korte baard of een stoppelbaard? Dan volstaat om de drie dagen meestal. Kijk hoe jouw baard reageert op de baardolie en gebruik het product zo vaak als gewenst. Zo lang je baardhaar niet te vettig oogt, zit je goed. 

De beste merken tegen de scherpste prijzen