Bicepwax

Actieve filters:
Sorteren op
Uitverkocht
4795 -20%
€ 58,02 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
1680 -20%
€ 20,33 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
788 -20%
€ 9,53 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar

Het merk Bicepwax ® is geïntroduceerd door vlogger en influencer MoBicep. MoBicep – voluit Mohamed Lemhad – werd bekend nadat hij in 2012 het roer omgooide. Hij vond zichzelf te zwaar en besloot zich toe te leggen op sporten en fit worden. MoBicep plaatste fitnessvideo’s op Instagram en groeide al gauw uit tot een fenomeen. Niet veel later introduceerde MoBicep voedingssupplementen, onder de naam MB Nutrition. 

Na MB Nutrition vond MoBicep het tijd voor iets nieuws: Bicepwax ®. Het merk van de influencer streeft naar een mooi kapsel én een glimlach op je gezicht.  Bicepwax ® geeft kracht aan je haar en maakt gebruik van weldadige ingrediënten die je kapsel niet alleen goed in model laten zitten, maar het haar ook voeding, hydratatie en glans geven. Naast wax brengt Bicepwax ® een verzorgende baardolie: Bicepoil by Mobicep. Deze olie maakt de baardharen zacht, glanzend en gezond. 

Naast ondernemen is MoBicep nog altijd bezig met fitness. Met zijn bedrijf en merken hoopt hij anderen te inspireren ook fitter te worden – precies zoals hij tien jaar geleden begon. 

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic