Kappersfietsen

Actieve filters:
Sorteren op
15760 -20%
€ 190,70 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
9680 -20%
€ 117,13 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
5280 -20%
€ 63,89 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
8320 -20%
€ 100,67 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
180,- -20%
€ 217,80 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
11280 -20%
€ 136,49 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
Uitverkocht
12768 -20%
€ 154,49 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
17440 -20%
€ 211,02 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
88,- -20%
€ 106,48 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
15760 -20%
€ 190,70 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
17040 -20%
€ 206,18 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen

Ergonomisch je werk kunnen doen als kapper? De juiste kappersfiets of kapperskruk helpt je erbij. Deze kwalitatieve en in hoogte verstelbare kappersfietsen laten je je werk gedurende de dag doen zonder je rugpijn te bezorgen. Onze kappersfietsen zijn stijlvol, perfect afgewerkt en praktisch in gebruik. De soepele wielsystemen van de kapperskrukken zijn haarbestendig.

Ergonomische kappersfietsen en kapperskrukken

Zitten of staan? Als kapper wissel je je houding waarschijnlijk graag af. Om je werk zittend te kunnen doen, is een kappersfiets of kapperskruk een onmisbaar item in je salon. Een goede kappersfiets stimuleert een actieve werkhouding en zorgt ervoor dat je staand knippen ergonomisch kunt afwisselen met zittend werken. Waar moet een kappersfiets aan voldoen en welke keuze is er?

Platte zitting of ponyzadel

Een kapperskruk kan een plat zadel of een zogenoemd ponyzadel hebben. Welk zadel je voor je kappersfiets kiest, is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Op welk zadel zit je het prettigst? Een zadelkruk (de kapperskruk met ponyzadel) heeft als belangrijkste voordelen dat dit type kappersfiets je zithouding verbetert, de bloedcirculatie stimuleert en rug- en nekklachten vermindert. Een platte zadelkruk of kappersfiets (ook wel tabouret genoemd) is ook een prima keuze: ook dit type kapperskruk laat je rechtop zitten.

Kappersfiets met wieltjes

Als kapper wil je snel en moeiteloos om je klant heen kunnen ‘rijden’. Een kappersfiets met wieltjes biedt je de mogelijkheid. Om prettig zittend je werk te kunnen doen, adviseren we altijd een kappersfiets met wieltjes. De zwenkwielen zijn 360 graden draaibaar, waardoor je je snel en soepel verplaatst. De meeste wielen van kappersfietsen zijn afneembaar. Hierdoor kan je ze gemakkelijk ontdoen van haren en ander vuil.

De beste kwaliteit kappersfietsen

Grote kans dat je je kappersfiets een flink aantal uur per dag gebruikt. Een lange levensduur is dus van belang wanneer je een kapperskruk aanschaft. Al onze kappersfietsen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor de werkstoelen voor kappers lang meegaan en mooi blijven. Door de vulling van schuim met hoge dichtheid zitten de kappersfietsen comfortabel. Zo wordt zittend knippen leuker dan ooit.

Welke kappersfiets kies je?

De keuze voor een kappersfiets is erg persoonlijk. Voor welk model ga je, met welke zitting? Je kunt bij ons te allen tijde terecht voor advies bij de keuze voor een geschikte kapperskruk. Ook zijn wij gespecialiseerd in custom made salonoplossingen, waarbij we niet alleen de kapperskruk adviseren, maar de totaalinrichting van jouw salon op maat bedenken. Door te kiezen voor een custom made oplossing voor jouw kapsalon ben je verzekerd van een unieke stijl. Ook zijn de mogelijkheden oneindig wanneer je kiest voor custom made. Net zoals al onze kappersmeubels bieden we de custom salonoplossingen tegen een zeer scherpe prijs aan.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic