Balie & Receptiemeubels

Actieve filters:
Sorteren op
35280 -20%
€ 426,89 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
92960 -20%
€ 1.124,82 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
92640 -20%
€ 1.120,94 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen
55120 -20%
€ 666,95 incl. btw
Nu besteld, levering in 5-7 werkdagen

Vraag het onze experts

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

De balie of receptiemeubel in je kapperszaak of salon is het visitekaartje van je zaak. Het is vaak de eerste plek die klanten zien; maak er werk van! Onze professionele balie- en receptiemeubels zijn even stijlvol als praktisch en betaalbaar. Ook een reeks wachtmeubels maakt deel uit van onze collectie: comfortabele banken die klanten de tijd doen vergeten.

Baliemeubels en receptiemeubels voor iedere salon

Klanten die je zaak binnenkomen, lopen vaak als eerst tegen de balie of receptie aan. Een stijlvol baliemeubel of receptiemeubel is het visitekaartje van jouw salon. Wil je opvallen? Kies voor een kappersreceptie van robuuste industriële materialen. Of ga juist voor een elegant baliemeubel voor in jouw salon. De ideale balie- en receptiemeubels combineren design met veel opbergruimte. En natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. 

Baliemeubels: tijdloos design dat betaalbaar is

Onze baliemeubels voor kapperszaken en beautysalons zijn verkrijgbaar in oneindig veel stijlen. Kies je voor een strak modern design? Of wil je een industriële look in je salon? Welke stijl ook bij je past; al onze baliemeubels en receptiemeubels voor in de salon zijn van hoogwaardige kwaliteit, tijdloos qua design en uiterst betaalbaar. Dat je voor een goedkoop baliemeubel geen concessie aan kwaliteit en design hoeft te doen, bewijzen onze balie- en receptiemeubels. 

Meubels voor de wachtruimte van jouw salon

Je klanten de tijd doen vergeten? Met comfortabele meubels in de wachtruimte van jouw kapperszaak of salon vindt niemand het erg als je afspraak een paar minuten uitloopt. Onze moderne wachtmeubels en wachtbanken zitten heerlijk, zijn gemaakt van hoogwaardig brandvertragend materiaal en maken van je wachtruimte een ware blikvanger – helemaal in stijl met de rest van je saloninrichting.

Combineer je baliemeubel met andere saloninrichting-oplossingen
Match je balie of kappersreceptie met de rest van je saloninrichting. Kies een klassiek baliemeubel als de rest van je inrichting stijlvol en klassiek is, ga voor industrieel als dat bij de rest van je salonmeubels past, of neem een strakke en moderne kappersreceptie als je kappersstoelen, wasunits en kaptafels ook een strak design hebben. 

Advies bij het vinden van het juiste balie- of receptiemeubel

Vind je het lastig om een passende receptie voor jouw salon te vinden? Wij zijn gespecialiseerd in custom made oplossingen voor jouw kapperszaak of salon. Door onze custom oplossingen nemen we je veel werk uit handen én ben je verzekerd van een unieke look van jouw salon. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Samen vinden we ongetwijfeld een balie- of receptiemeubel dat bij jouw salon past. Net als alle andere saloninrichting-oplossingen zijn onze custom oplossingen mogelijk tegen een zeer scherpe prijsstelling.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic