Salon van je dromen

Ontdek de perfecte inrichting voor jouw kapsalon bij Vakkappers

Bij Vakkappers vind je niet alleen het perfecte kapsalonmeubilair 〉, maar ook persoonlijk interieuradvies, gratis 3D-ontwerpen en innovatieve VR-technologie om jouw droominrichting tot leven te brengen.

Visualiseer je ultieme droomsalon

Bij Vakkappers begrijpen we dat de inrichting van jouw kapsalon meer is dan alleen een verzameling meubels – het is de uitstraling van jouw zaak en een cruciaal onderdeel van de klantervaring. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig kapsalonmeubilair, waaronder kappersstoelen, barberstoelen, kaptafels, wasunits en meer. Of je nu een kleine, intieme salon runt of een luxe, high-end zaak hebt, bij Vakkappers vind je altijd iets dat perfect bij jouw stijl en budget past.

Daarnaast bieden wij persoonlijk interieuradvies met kosteloze 3D-tekeningen. Onze experts staan klaar om samen met jou de ideale inrichting te ontwerpen die past bij jouw wensen en stijl. Met onze innovatieve VR-technologie kun je zelfs een virtuele rondleiding maken door jouw toekomstige salon voordat de eerste meubels worden geplaatst. Wil je het hele proces uit handen geven? Wij bieden ook complete turn-key oplossingen, waarbij we alles van ontwerp tot realisatie voor je verzorgen.

Ontdek vandaag nog hoe Vakkappers jou kan helpen om de perfecte kapsalon te creëren, ongeacht de grootte of luxe van jouw salon. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

3D- ontwerp (1)

3D-ontwerp

3D Ontwerpservice van Vakkappers: Jouw wensen en stijl in perfecte harmonie

Ontdek meer
Virtual Reality(1)

Virtual Reality

Stap in de toekomst met Vakkappers’ VR Technologie: ervaar jouw nieuwe salon als nooit tevoren

Ontdek meer

Bekijk assortiment

Uitgelichte projecten