Toont alle 7 resultaten

Oda Tools Logo - Hero - Vakkappers

ODA Tools

Actieve filters:
Sorteren op
-20%
adviesprijs 241.99
Oorspronkelijke prijs was: 19999.Huidige prijs is: 15999.
€ 193,59 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 132.98
Oorspronkelijke prijs was: 10990.Huidige prijs is: 8792.
€ 106,38 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 96.68
Oorspronkelijke prijs was: 7990.Huidige prijs is: 6392.
€ 77,34 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 205.69
Oorspronkelijke prijs was: 16999.Huidige prijs is: 13599.
€ 164,55 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 125.72
Oorspronkelijke prijs was: 10390.Huidige prijs is: 8312.
€ 100,58 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 91.95
Oorspronkelijke prijs was: 7599.Huidige prijs is: 6079.
€ 73,56 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%

Double Foil Shaver

ODA Tools 200 Shaver

adviesprijs 54.45
Oorspronkelijke prijs was: 45,-.Huidige prijs is: 36,-.
€ 43,56 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Oda Tools: precisie en passie in elke knipbeurt

Ontdek hoe Oda Tools de perfecte combinatie van traditie en moderne techniek biedt om elk kapsel naar een hoger niveau te tillen.

In de bruisende stadsdynamiek van Barcelona, waar verhalen en tradities uit elke hoek spreken, heeft Oda Tools zijn oorsprong gevonden. Dit merk combineert de rijke tradities van klassieke kapsalons met de vernieuwende energie van moderne stylingruimtes. Oda Tools belichaming van precisie, kwaliteit en toewijding—essentiële eigenschappen voor elke professionele haarstylist en barbier.

Kappersbenodigdheden ontworpen voor topprestaties

Bij Oda geloven ze dat echte schoonheid zich in de details bevindt, in de passie en het ritme van elk beweging. Met professionele tools die hoogwaardige componenten met ergonomisch design combineren, biedt Oda Tools zowel comfort als maximale prestatie. Hun assortiment omvat alles van lichtgewicht trimmers tot krachtige tondeuses, allemaal ontworpen om aan de hoge eisen van de professional te voldoen.

Ontworpen speciaal de voor professionals

Oda Tools begrijpt dat achter elke knipbeurt niet alleen vaardigheid, maar ook een verhaal schuilt. Elk kapsel is een uitdrukking van persoonlijke stijl, en de gereedschappen van Oda Tools zijn ontwikkeld om deze creatieve uitingen mogelijk te maken. Ze zijn meer dan alleen hulpmiddelen; ze zijn verlengstukken van de artistieke expressie van de stylist.

De tools van Oda zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de professional, waardoor elke beweging telt en elke stijl zijn eigen verhaal vertelt.

De samensmelting van traditie en moderne techniek

Voor haarstyling- en barberprofessionals zijn de tools van Oda Tools een perfecte partner. Dankzij hun lichte, maar krachtige motoren en hun ergonomische efficiëntie, zijn de apparaten van Oda Tools in staat om de meest nauwkeurige en veeleisende knipbeurten uit te voeren. Het assortiment, van trimmers tot geavanceerde tondeuses en shavers, is specifiek ontworpen om aan de unieke behoeften van het vak te voldoen.

Oda Tools biedt niet alleen tools dat presteert, maar inspireert ook elke professional om hun vakmanschap vol passie uit te dragen.

Kies voor kunst met Oda Tools

Oda Tools is toegewijd aan het ondersteunen van de professionele haarstylist en barbier. Elke trimmer en tondeuse is het resultaat van een zorgvuldige selectie van materialen en een doordacht ontwerp dat erop gericht is om de dagelijkse praktijk van professionals niet alleen te vergemakkelijken maar ook te verrijken.

Ervaar zelf het verschil dat Oda Tools kan maken in je salon of barbershop. Kies voor gereedschap dat met je meebeweegt en elke knipbeurt transformeert in een kunstwerk. Met Oda Tools ben je verzekerd van niets minder dan het beste om je vakmanschap volledig tot zijn recht te laten komen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen