De voordeligste winkel voor kappers & barbers in de BENELUX

Vakkappers is dé groothandel voor de kappersbranche met een excellente prijs-kwaliteitverhouding. Met een even veelzijdig als compleet en kwalitatief aanbod kappersbenodigdheden biedt Vakkappers kapsalons, thuiskappers en barbers alles wat een goedlopende zaak nodig heeft. Professionele haarproducten, de beste tools en complete oplossingen voor de saloninrichting: Vakkappers heeft het in huis. 

De kernwaarden van Vakkappers? Betrouwbaarheid, servicegerichtheid en flexibiliteit. Met onze doordachte no-nonsense aanpak investeren we continu in nieuwe producten en oplossingen voor professionals in de kappersbranche. Jouw ideeën en wensen staan centraal – hoe groot of klein ook. We denken mee en werken niet voor je, maar mét je. Onze focus ligt op een persoonlijk partnership. Door nauw samen te werken, kunnen we de beste resultaten garanderen. Wat onze samenwerking hierbij bovendien typeert is dat wij altijd producten hebben die bij jouw budget past. 

De beste verzorging en styling voor professioneel gebruik
Vakkappers is binnen de Benelux officieel importeur van Morfose Cosmetics. Dit hoogwaardige merk voor professioneel gebruik biedt een breed aanbod professionele verzorgingsproducten, waaronder professionele haarverf, haarverzorgingsproducten, baardverzorging en stylingproducten. Een van de paradepaardjes van Morfose is de Morfose 10 Series, met de beste professionele haarkleuring en specialistische verzorging voor gekleurd haar. Ook de Premium Barber Series, een barbierlijn met professionele baardverzorgingsproducten, is een wereldwijde bestseller. De hoogwaardige producten van Morfose Cosmetics met de ster ingrediënten met onder andere arganolie en keratine zijn stuk voor stuk topproducten die bij iedere consument in de smaak zullen vallen. 

De juiste tools en kappersbenodigdheden
Geen professional in het kappersvak kan zonder vlijmscherpe scharen, tondeuses, trimmers, föhns, stijltang en krultang. Bij Vakkappers vind je professionele tools en kappersbenodigdheden van hoogwaardige merken als Wahl, BaBylissPRO, Kiepe en Andis. Ook barbers halen hun hart op bij het aanbod professionele baardverzorging en stylingtools van Vakkappers.

Complete inrichting van je salon
Of je je huidige salon een make-over wilt geven, een nieuwe locatie opent of op zoek bent naar losse meubilair voor je kapsalon: Vakkappers biedt een complete oplossing voor de inrichting van iedere salon. Met een breed scala aan kaptafels, kappersstoelen, wasunits, chemiekasten en behandelstoelen hebben we voor iedere kapsalon of barbershop een passend aanbod. Ben je er nog niet helemaal uit of op zoek naar iets unieks? We zijn gespecialiseerd in custom made inrichting en daardoor unieke oplossingen. Onze custom made oplossingen zorgen voor ongelimiteerde mogelijkheden die jouw salon van een unieke look voorzien. We denken met je mee, adviseren en komen zo tot een geschikte inrichting voor jouw locatie. Uiteraard tegen de ongekende prijsstelling waar Vakkappers om bekend staat.

Benieuwd wat Vakkappers voor jou kan betekenen of heb je een vraag over ons aanbod professionele kappersproducten? Neem gerust contact op.

Hoe kan je ons bereiken?

Heb jij vragen over ons aanbod, je bestelling of recente aankoop? Wij horen graag van je. Bel, app of mail ons en wij helpen jou graag verder.

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00.

Toch liever een bericht sturen? Vul het contactformulier in en wij nemen tijdens onze openingstijden binnen 1 uur contact met jou op.