Tondeuse Snijmessen

Actieve filters:
Sorteren op
3413 -25%
€ 41,30 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3413 -25%
€ 41,30 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3375 -25%
€ 40,84 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3488 -25%
€ 42,20 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3113 -25%
€ 37,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3338 -25%
€ 40,39 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2438 -25%
€ 29,50 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2250 -25%
€ 27,23 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3075 -25%
€ 37,21 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
3338 -25%
€ 40,39 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Op zoek naar de juiste vervangende snijmessen?

Vlijmscherp en tegelijkertijd zacht voor de hoofdhuid: professionele snijmessen voor tondeuses van merken als Wahl, Moser, BaByliss PRO zorgen voor de meest optimale scheerprestaties, terwijl de haarmessen zacht voor de huid zijn en zo irritatie voorkomen.

De met de hand vervaardigde snijmessen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, voor de meest uiteenlopende doeleinden. Een separaat snijmes voor je favoriete tondeuse dient ter vervanging van een oud, bot snijmes. Ook kan je aparte snijmessen aanschaffen voor specifieke wensen, zoals het blenden van fades.

Voor welk doeleind zoek je een snijmes?

Een snijmes voor tondeuses is er om ‘gewoon’ het haar af te scheren, maar snijmessen kunnen zoveel meer. Zo zijn er snijmessen voor detaillering, het creëren van contouren en het perfect blenden van fades. Snijmessen met een vlak geslepen vorm zijn perfect om dicht op de huid te scheren, zodat je er perfect mee kan faden. Het feit dat je een snijmes kan verstellen naar een zero overlap helpt hierbij. Een goed voorbeeld van een dergelijk snijmes voor fading is het Wahl Balding-snijmes, geschikt voor de Wahl Balding Clipper. Een snijmes met langere vertanding zorgt ervoor dat je sneller en nauwkeuriger kan scheren, zoals met de Wahl Legend Wedge.

Snijmessen met een coating

Zoek je een onderhoudsvrij snijmes voor je tondeuse? Dan zijn snijmessen met een speciale coating een goede keuze. Moser biedt snijmessen met een innovatieve carboncoating, welke de hardheid van het snijmes vergroot. Door de coating van het snijmes is het meer slijtvast en wordt de levensduur verlengd. Bovendien zorgt de carboncoating van deze snijmessen ervoor dat de messen makkelijker te reinigen zijn. Ook zijn de messen vochtig te reinigen en zijn ze gemakkelijk te desinfecteren.

Hoe hou je je snijmessen scherp?

Een vlijmscherpe scheerbeurt bereik je met een tondeuse met vlijmscherp snijmes. Je voorkomt dat het snijmes van je favoriete tondeuse bot wordt door het mes goed te reinigen en onderhouden. Maak het snijmes van je tondeuse na ieder gebruik goed schoon. Dit kan met het meegeleverde borsteltje. Zo zorg je ervoor dat verdwaalde haartjes die het snijmes bot kunnen maken worden verwijderd. Behandel het snijmes regelmatig met speciale onderhoudsolie voor snijmessen. Zo blijven de snijmessen goed scherp en wordt slijtage van de messen voorkomen. Hierdoor voorkom je dat je de snijmessen regelmatig moet vervangen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic