JRL Professional - Hero - Vakkappers

JRL Professional

Actieve filters:
Sorteren op
-36%
adviesprijs 361.79
190,-
€ 229,90 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen
-29%
adviesprijs 205.69
11999
€ 145,19 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen
-34%
adviesprijs 228.69
125,-
€ 151,25 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen
-29%
adviesprijs 205.69
11999
€ 145,19 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen
-35%
adviesprijs 168.19
90,-
€ 108,90 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-35%

JRL Professional

JRL Freshfade 2020T Trimmer

adviesprijs 168.19
90,-
€ 108,90 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen

JRL Professional: topkwaliteit en technologische innovatie in elke tool

De reis van JRL naar topkwaliteit tools: in de wereld van kappers en barbiers heeft JRL Professional een onuitwisbare indruk gemaakt. Vanuit eenvoudige begin, met één enkele föhn, heeft het merk zich ontpopt tot een synoniem voor kwaliteit en innovatie in kappers en barber scene.

Innovatie ontmoet vakmanschap

JRL Professional staat bekend om zijn baanbrekende aanpak in kapperssector. Zij zijn de ontwerpers en producenten van elektronische apparaten die niet alleen het werk vereenvoudigen maar het ook naar een hoger niveau tillen. De overstap van een basis föhn naar een volledig assortiment, waaronder top-of-the-line tondeuses en trimmers, is het bewijs van hun toewijding aan functionaliteit en esthetiek.

Een essentieel merk voor professionals

Wanneer je een barbershop of kapperssalon binnenloopt, is de kans groot dat je JRL Professional product tegenkomt. De tondeuses en trimmers, die een centrale rol spelen in hun assortiment, vormen het hart van vele professionele stylingstations. Het is de revolutionaire technologie en het consistente streven naar verbetering die JRL Professional tot een gewild merk maken onder kappers en barbiers.

Waarom kiezen voor JRL Professional?

JRL Professional begon met een visie om föhns te transformeren, maar al snel evolueerden ze naar meer. Hun tondeuses en trimmers zijn een resusltaat van voortdurende innovatie, bekroond met de titel van ‘beste clipper van 2021’. De introductie van STAY COOL-technologie, met snijmessen die koel blijven zelfs na intensief gebruik, verbetert niet alleen de duurzaamheid van het apparaat maar zorgt ook voor comfort voor de klant.

Onderscheidende voordelen van JRL tondeuses en trimmers

De ingenieuze ontwerpen van JRL Professional bieden vele voordelen. De draadloze tondeuses en trimmers verhogen de bewegingsvrijheid, essentieel voor precisiewerk zonder hinder van een snoer. De hendel vergrendeling en Cool Blade-technologie garanderen veilig gebruik en perfecte scheerresultaten. Een krachtige accu, die tot 4 uur meegaat en in slechts 3 uur oplaadt, gecombineerd met een geavanceerde Rotary motor instelbaar op 6.000 of 7.200 rpm, stellen professionals in staat om hun werk  naar het hoogste niveau te tillen.

JRL Professional: tools ontworpen voor de toekomst

Met elke tondeuse die JRL Professional ontwikkelt, wordt er een stap gezet in de toekomst van haarstyling. Dit merk, dat begon met een enkele föhn, heeft zich ontpopt als een leider in de kappers- en barbierindustrie door constant te streven naar uitmuntendheid en innovatie. JRL Professional is niet zomaar een merk; het is een keurmerk voor kwaliteit en vooruitgang in professionele haarverzorging.

Professionals die kiezen voor JRL Professional kiezen niet alleen voor topkwaliteit apparatuur, maar ook voor een partnerschap in groei en succes binnen hun vakgebied. Het merk dat ooit een eenvoudig begin had, staat nu voorop in de industrie, waarbij elk product de belofte van uitzonderlijkheid in stand houdt.

 

De beste merken tegen de scherpste prijzen