Toont alle 4 resultaten

Feather - Hero - Vakkappers

Feather

Actieve filters:
Sorteren op
adviesprijs 10.29
850
€ 10,29 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
adviesprijs 10.29
850
€ 10,29 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
Uitverkocht
adviesprijs 10.29
850
€ 10,29 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
-37%
Uitverkocht
adviesprijs 65.34
Oorspronkelijke prijs was: 54,-.Huidige prijs is: 3383.
€ 40,93 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

Feather: Meesterschap in Scherpte en Precisie

Innovatie en Traditie in Scheren

Feather Safety Razor Co., Ltd., een toonaangevend Japans bedrijf, heeft zich onderscheiden als een vooraanstaand fabrikant van scheermessen, scalpels en andere snijmessen. Hun reputatie is gebouwd op de ongeëvenaarde scherpte en kwaliteit van hun producten, waaronder de beroemde Feather Double Edge scheermesjes. Dit merk is niet alleen populair professionals zoals barbiers en kappers, maar ook zeer geliefd bij consumenten. Hun toewijding aan ultra precieze metaalbewerking resulteert in producten van ongekende kwaliteit, waarmee Feather zich positioneert als het topmerk in de scheerindustrie.

Een Rijke Geschiedenis van Innovatie

De geschiedenis van Feather, daterend uit 1932, is er een van constante innovatie en verbetering. Oorspronkelijk bekend als Japan Safety Razor, bracht het bedrijf zijn eerste product op de markt onder de naam Seki Safety Razor. Een belangrijk keerpunt was in 1953, toen het bedrijf werd omgedoopt tot Feather Safety Razor. In 1964 lanceerden zij de eerste RVS Double Edge Razor, een revolutionaire stap in de wereld van het scheren. Feather was ook pionier in het ontwikkelen van de eerste wegwerp scheermesjes voor kappers en chirurgische wegwerpmesjes. Deze historische innovaties benadrukken Feather’s streven naar topkwaliteit. Hun toewijding aan de geschiedenis en ontwikkeling van hun producten wordt verder onderstreept door hun eigen museum, geopend in 2000. Het Tradition of Razor Museum/FEATHER Museum is een testament van hun rijke erfgoed en innovatieve kracht.

De Kracht van het Double Edge Scheermes

Het paradepaardje van Feather, het Double Edge Scheermes, staat bekend als een van de scherpste mesjes ter wereld. Gemaakt van platinum gecoat chirurgisch roestvast staal, voldoen deze mesjes aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn niet alleen compatibel met alle safety razors, maar kunnen ook als single edge blade gebruikt worden wanneer ze doormidden worden gebroken. Deze veelzijdigheid maakt de Double Edge Razor bijzonder populair. De platinum coating verhoogt de levensduur en weerstand tegen corrosie. De mesjes worden geproduceerd in Osaka, Japan, en volgen dezelfde strenge kwaliteitsnormen als Feather’s chirurgische instrumenten en scalpels. Hun ongekende scherpte en effectiviteit worden zeer gewaardeerd door geoefende gebruikers.

Feather: Synoniem voor Kwaliteit en Innovatie

Feather Safety Razor Co. heeft een indrukwekkende geschiedenis in het produceren van scheer- en snijgereedschap van de hoogste kwaliteit. Hun toewijding aan precisie, innovatie, en kwaliteit heeft hen tot een wereldleider in de branche gemaakt. Of het nu gaat om de professionele markt of de dagelijkse consument, Feather biedt een ongeëvenaarde scheerervaring. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich niet alleen gefocust op het behouden van hun rijke traditie, maar ook op het voortdurend innoveren om aan de moderne behoeften te voldoen. Dit maakt Feather Safety Razor Co. tot een onmisbaar merk voor iedereen die waarde hecht aan precisie, kwaliteit en een glad scheerresultaat.

De beste merken tegen de scherpste prijzen