3D- ontwerp (1)

Onze 3D Ontwerpservice: jouw wensen en stijl in perfecte harmonie

Bij Vakkappers gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardig kapsalonmeubilair. Met onze uitgebreide 3D ontwerpservice brengen we jouw visie tot leven. Ons proces begint met een grondige inventarisatie van jouw wensen en stijl. Of je nu een kapsalon of barbershop runt, wij luisteren naar jouw specifieke behoeften en voorkeuren om een ontwerp te creëren dat volledig bij jou past.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het analyseren en bekijken van ruimtes om de mooiste en meest praktische indelingen en inrichtingen te realiseren. We houden rekening met de flow van klanten en personeel, de ergonomie van werkstations, en de optimale benutting van de ruimte. Met behulp van geavanceerde 3D-tekenprogramma’s visualiseren we jouw toekomstige kapsalon tot in de kleinste details.

Bij Vakkappers staat jouw tevredenheid voorop. Onze 3D ontwerpservice is ontworpen om jou volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat jouw kapsalon of barbershop niet alleen prachtig, maar ook functioneel en efficiënt is ingericht.

Onze projecten

Visualiseer je droomsalon met een 3D-ontwerp