Trimmer Opzetkammen

Actieve filters:
Sorteren op

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Voor welke lengte zoek je een opzetkam?

Met verschillende opzetkammen voor trimmers maak je van je bekabelde of draadloze trimmer een veelzijdig apparaat. Met een opzetkam kan je het haar tot een specifieke lengte afscheren of voor heel specifieke details zorgen. Deze opzerkammen zijn fijner dan die van tondeuses. Zo variëren de opzetkammen doorgaans van 1,5 mm tot 6 mm. Hierdoor kan je met een trimmer precies werken, maar heb je toch voldoende keuze in de lengte van je fades en contouren. Met deze opzetkammen kan je als kapper of barber nog prettiger werken.

Opzetkammen voor trimmers voor een comfortabele scheerbeurt

Opzetkammen van professionele trimmers van onder meer Moser en Wahl zijn zo gemaakt dat ze afgeronde kamtanden hebben. Door de vlakke hoek van de opzetkammen kan je er prettig mee werken zonder huidirritatie te veroorzaken. De kamtanden glijden zacht door het huid en voelen comfortabel aan. De opzetkammen van professionele merken laten bovendien geen sporen achter in het haar.

Zoek je een specifieke opzetkam of een uitgebreidere set?

Hoe meer opzetkammen jouw trimmer telt, hoe veelzijdiger je ermee kan werken. Zoek je een specifieke opzetkam of wil je langere tijd goed zitten en kies je gelijk een uitgebreidere opzetkammenset? Met een opzetkammenset grijp je niet meer mis en heb je altijd de juiste opzetkammen achter de hand.

Hoe bevestig je opzetkammen voor trimmers?

Opzetkammen zijn zo ontworpen dat ze naadloos op de trimmer waarvoor ze bestemd zijn passen. Klik de opzetkam van je keuze gemakkelijk op de trimmer om ermee te kunnen werken. Alle opzetkammen klik je moeiteloos op je trimmer. De premium opzetkammen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen chemische producten die in salons worden gebruikt. Hierdoor gaan de opzetkammen langer mee.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic