Olivia Garden Fingerbrush: De beste professionele haarborstel voor alle haartypes

3 minuten leestijd
Olivia Garden - Hero Vakkappers

Grote kans dat jij als kapper weleens van het merk Olivia Garden hebt gehoord. Nog groter is de kans dat je dan ook de revolutionaire Fingerbrush kent. Deze unieke professionele haarborstel van Olivia Garden is wereldwijd een bestseller. Niet voor niks: de haarborstel is met z’n bijzondere vorm en unieke features een must-have voor alle kappers die op zoek zijn naar de allerbeste haarborstel. In dit blog gaan we in op alle voordelen van de Olivia Garden Fingerbrush.

De meest innovatieve haarborstel van Olivia Garden

Na ronde föhnborstels en paddle brushes van Olivia Garden kwam het merk met zonder meer de meest innovatieve haarborstel: de Fingerbrush. De Fingerbrush van Olivia Garden wordt getypeerd door de vorm. De borstel heeft de vorm van een hand – vandaar de naam ‘Fingerbrush’. Door dit bijzondere design voelt het alsof er iemand met zijn vingers door je haar gaat, wat een ontspannen gevoel geeft. De Fingerbrush zorgt zo bij elke borstelbeweging voor een hoofdhuidmassage. Omdat de borstel de vorm van het hoofd volgt, kan de borstel op elke plek van de hoofdhuid de bloedsomloop stimuleren. Dit resulteert weer in een gezondere haargroei. Wist je trouwens dat de ‘vingers’ van de borstel flexibel zijn en een beetje uit elkaar staan? Zo ben je verzekerd van pijnloos ontklitten en komt de borstel ook moeiteloos door heel dik haar heen.

Borstel met nylon- en everzwijnharen

Niet alleen de vorm van de Fingerbrush maakt deze innovatieve haarborstel zo fijn. De Olivia Garden Fingerbrush is gemaakt met een combinatie van ionische nylonharen en natuurlijke everzwijnharen. Hierdoor is de borstel heel goed in staat het haar glad en glanzend te krijgen. De everzwijnharen zorgen ervoor dat de natuurlijke oliën uit het haar verdeeld worden, wat voor veel glans zorgt. Een anti-statisch en anti-pluis effect is te danken aan de ionen die in de nylonharen zijn verwerkt. Zo geeft de combinatie van natuurlijke haren en nylon borstelharen het allerbeste effect voor álle haartypes!

Sneller drogen met de Fingerbrush

Gebruik je de Olivia Garden Fingerbrush in combinatie met een föhn? Dan zal je merken dat je haar veel sneller droog blaast. Dit komt door de grove openingen van de borstel’vingers’. Hierdoor profiteer je van een optimale luchtstroom. De ionische functie van de nylonharen beschermen het haar bovendien tegen de hitte van de föhn, waardoor je niet alleen sneller föhnt, maar ook een glanzender eindresultaat krijgt. Win-win!

Welke varianten van de Olivia Garden Fingerbrush zijn er?

Bij Vakkappers vind je verschillende ‘losse’ Fingerbrushes in lieflijke kleuren als lavendel en mint, maar ook is de Olivia Garden Fingerbrush verkrijgbaar in een combo waarbij je kan kiezen uit drie verschillende grootten. Met drie verschillende formaten heb je altijd een Fingerbrush bij de hand voor verschillende kapsels. De smalste Fingerbrush is het meest geschikt voor kort, dun en fijn haar, terwijl de brede Fingerbrush het beste door lang, dik, stug haar heen komt.

Over Olivia Garden

Het Belgische merk zag het levenslicht in 1967, toen Jean en Micheline Rennette hun droom najaagden een eigen stylingtoolmerk te lanceren. Als kapper wilde Micheline Rennette andere kappers de beste tools kunnen bieden. In de jaren zestig begon het echtpaar met de introductie van pruiken en föhns. In de jaren negentig kwamen daar haarborstels bij. En niet zomaar borstel: Olivia Garden staat sindsdien bekend om zijn kwalitatieve, luxe en vooral innovatieve haarborstels voor kappers én consumenten. Meer lezen over Olivia Garden? We schreven er eerder een uitgebreid blog over >

Benieuwd of de Olivia Garden Fingerbrush iets voor jou is? Je vindt een uitgebreid aanbod Fingerbrushes bij Vakkappers. Ook vind je de andere professionele haarborstels van Olivia Garden bij Vakkappers. Bekijk het hele aanbod hier.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
JRL Professional Forte Pro föhn

De beste föhn van JRL Professional: JRL Forte Pro 2020H  

Als kapper kan je niet zonder goede professionele föhn. Voor korte coupes of lange kapsels: haar blaas je het snelst en mooist droog en in model met een kwalitatieve föhn. Een van de beste keuzes voor professionals is de JRL Forte Pro-föhn. In dit blog vertellen we je meer over deze föhn voor kappers die [...]