De beste tondeuses voor professionals

3 minuten leestijd

Ben je alweer toe aan een nieuwe tondeuse, maar weet je niet wat de beste tondeuse is? Daar helpen wij je graag bij. Hoewel er ongelooflijk veel tondeuses te koop zijn, zitten er een aantal parels tussen die onmisbaar zijn. Als professionele kapper is het natuurlijk belangrijk om kwaliteit te leveren aan je klanten en dit doe je met kwalitatieve kappersbenodigdheden. Lees snel verder voor de best geteste tondeuses voor professionele kappers en thuiskappers!

1. Wahl Super Taper Tondeuse

Op de eerste plek hebben we een bestseller onder professionele kappers: de Wahl Super Taper Tondeuse. Dit is al jarenlang het paradepaardje van het merk Wahl en wordt geliefd bij kappers en barbers over de hele wereld. Het apparaat ziet er prachtig uit en is ook ideaal voor je kapperszaak. Hoewel je dit aan de buitenkant niet zozeer zou zeggen, draait de Wahl Super Taper Tondeuse om duurzaamheid. Er zit een magneetmotor in de tondeuse, waardoor hij sneller scheert en langer meegaat. De mesjes zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn vlijmscherp. Ook zijn de scheerbladen verstelbaar, zodat je het naar jouw wensen kunt verschuiven.

2. Remington HC5810

In de kapperswereld staat het merk Remington bekend als een betrouwbaar en goed merk. De draadloze tondeuse van dit merk is eenvoudig te gebruiken en kun je ook in je kapperszaak gebruiken. Bovendien laadt deze snel op, waardoor je nooit lang hoeft te wachten om je volgende klant te helpen. De batterij van de Remington HC5810 gaat ook langdurig mee, wat het ideaal maakt voor je kapperszaak. Het grootste voordeel van deze tondeuse? De mesjes zijn zelf-slijpend. Je zult je nooit meer zorgen hoeven te maken over botte mesjes en hebt altijd gladde scheerresultaten. Het enige nadeel van dit model is dat het niet onder de kraan schoongemaakt kan worden.

3. Wahl Magic Clip Cordless

Wahl hebben we natuurlijk al eerder genoemd, maar dit merk creëert werkelijk een van de beste tondeuses voor professionals. Een van de beste tondeuses is de Wahl Magic Clip Cordless, een draadloze tondeuse met een prettige grip. Hierdoor kun je langdurig met de tondeuse aan de slag, zonder last te krijgen van je handen. Daarnaast heeft de tondeuse een snelle laadfunctie, waardoor je binnen een mum van tijd weer je klanten kunt helpen. De Wahl Magic Clip Cordless beschikt ook over een turbostand, zodat je snel en effectief te werk kunt gaan. Het nadeel van de tondeuse is het feit dat je hiermee niet kunt natscheren. Ook moet de kop worden verwijdert om het te reinigen.

4. BaByLiss PRO 4Artists Tondeuse Ferrari Digital Motor GoldFX

De laatste tondeuse is de BabyLiss PRO 4Artists Tondeuse Ferrari Digital Motor GoldFX. Dit is een prachtige gouden tondeuse die is ontwikkeld om aan de hoge eisen van kappers en barbers te voldoen. De tondeuse heeft een antislip grip behuizing, waardoor het optimale ondersteuning en comfort biedt. Ook heeft het een krachtige digitale motor die is ontwikkeld door Ferrari. De BaByLiss PRO tondeuse garandeert precisiewerk en mooie resultaten. Het handige aan de tondeuse is dat het zowel draadloos als met snoer te gebruiken is. Ook gaat het lang mee, door de krachtige lithium-ion accu. Dit product is wel aan de prijzige kant, maar het is gemaakt van topkwaliteit.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Blog-Wahl-en-Moser-Tools-Hero-Vakkappers

Wahl en Moser tools: Essentiële tips van expert Maurice Leha

Al bijna 23 jaar werkt Maurice Leha tussen de trimmers, tondeuses en shavers van Wahl en Moser, het professionele groomingmerk dat sinds 1919 tools voor kappers en barbers produceert. Vakkappers sprak met Maurice over zijn vak en passie voor tondeuses. Ook deelt hij handige (onderhouds)tips voor barbers en kappers. Maak kennis met de wereldklasse service [...]
Babyliss Pro Blog - Hero

BaByliss Pro: de beste keuze voor professionals en specialisten

Tondeuses, krultangen, stijltangen, föhns, borstels en meer: BaByliss PRO biedt werkelijk álles wat een haarprofessional nodig heeft. Innovatie, creativiteit en functionaliteit voeren de boventoon in het aanbod. In dit artikel gaan we dieper in op dit toonaangevende kappersmerk en highlighten we enkele toppers met bijzondere features. Het merk door de jaren heen BaByliss PRO werd [...]
Jaguar en Tondeo Kappersscharen

Jaguar en Tondeo: wat onderscheidt deze kappersscharen?

Wie aan kwalitatieve kappersscharen denkt, denkt waarschijnlijk al gauw aan de merken Jaguar en Tondeo. Deze twee topmerken worden vaak in één adem genoemd. Niet zo gek: de merken vallen sinds 2013 onder één bedrijf dat beide merken in dezelfde fabriek produceert. Dit maakt dat er wat overeenkomsten zijn tussen Jaguar- en Tondeo-scharen, maar zéker [...]