De beste tools van BaByliss PRO 4Artists

4 minuten leestijd

Föhns, tondeuses, trimmers en stijltangen die qua design top of the bill zijn én daarnaast functionaliteiten hebben die jouw werk als kapper stukken makkelijker en fijner maken: maak kennis met de tools van BaByliss PRO 4Artists. We vertellen je wat dit professionele merk zo bijzonder maakt en waarom je als kapper niet zonder kan.

Wat maakt BaByliss PRO 4Artists uniek?

Een combinatie van stijlvol design, innovatieve features en de krachtige digitale motor van de tools maken BaByliss PRO 4Artists  uniek in zijn soort. Geen enkel ander kappersmerk laat zoveel creativiteit zien. BaByliss PRO 4Artists is hét merk dat je kiest als jouw tools mogen opvallen in de salon. Bij BaByliss PRO 4Artists wordt kleurgebruik niet geschuwd, wat je terugziet in de tondeuses, trimmers en föhns in opvallende tinten als metallic, roségoud, rood en goud. Eén van de lijnen waarmee BaByliss PRO 4Artists  op de kaart werd gezet, was de ChameleonFX-lijn, waaronder deze bijzondere trimmer. Ook scoort het merk punten op het gebied van duurzaamheid. Neem de FX-föhns, welke een levensduur hebben van 10.000 uur. Hierdoor gaan deze professionele föhns tot wel tien keer langer mee dan elke andere ‘gewone’ föhn en hoef je ‘m veel minder vaak te vervangen. Zo is BaByliss PRO 4Artists  een heel duurzame keuze!

Snel en efficiënt werken dankzij de krachtige motor van BaByliss PRO 4Artists

Niet alleen het oog wil wat. Het échte geheim van onder meer de krachtige föhns van BaByliss PRO en de tondeuses schuilt in de motor. Niet alleen zijn de digitale motoren van de tondeuses, trimmers en föhns kwalitatief, ook halen de föhns dankzij de unieke motor blaassnelheden van 140 tot wel 208 km/u. Als kapper kun je hierdoor efficiënt werken, want door de hoge luchtdruk en de constante temperatuur blaas je het haar sneller droog én blijft het langer en beter in model. Bij de tondeuses zorgt de digitale motor voor een ongekend vermogen en constante, hoge scheerprestaties. Met BaByliss PRO 4Artists werk je dus hartstikke efficiënt en snel.

Handzame en ergonomische tools van BaByliss PRO 4Artists

Naast efficiënt en snel kunnen werken met jouw favoriete tools moet een tondeuse, trimmer, föhn of krultang ook ergonomisch in gebruik zijn. Het gewicht van veel tools is een pre om te kiezen voor BaByliss PRO 4Artists . Vooral wanneer je langdurig met een apparaat werkt, zoals een föhn. Een lichtgewicht föhn van BaByliss PRO 4Artists  die je met gemak langer in je hand kan houden, is de Stellato Digital, met een gewicht van 396 gram. Dankzij de perfecte gebalanceerde ergonomische vormgeving ligt deze föhn enorm comfortabel in de hand. De meeste tondeuses hebben een duimsteun en een ergonomische grip – wel zo fijn bij langdurig gebruik.

Accessoires van BaByliss PRO 4Artists

Heb je eenmaal de keuze voor BaByliss PRO gemaakt? Dan wil je jouw tools natuurlijk het liefst uitbreiden met de meest handige accessoires. BaByliss PRO 4 Artists biedt je alles wat je nodig hebt om alles uit je tools te halen en er nóg fijner mee te kunnen werken, zoals separate oplaadstations voor je tondeuses, een stijlvolle kappersrugzak en dé innovatie voor je accessoires: de BarberSonic Desinfectiebox waarmee je opzetstukken, scharen en messen 100% hygiënisch desinfecteert. Onmisbaar!

BaByliss PRO vs. BaByliss PRO 4Artists

Voordat BaByliss PRO 4Artists bestond, introduceerde BaByliss haar PRO-lijn al. Deze reguliere PRO-lijn is er tevens voor professionals, maar wat de 4Artists-lijn écht uniek maakt, is het feit dat deze producten in samenwerking met haarprofessionals zijn ontwikkeld en net wat meer uitblinken op het gebied van productdesign en prestaties. De bijzondere features zoals de extra krachtige digitale motor van de tools en het opvallende design (metallic kleuren, goud, rosé) van BaByliss PRO 4Artists onderscheidt deze lijn van BaByliss PRO.

Met de specialistische lijn BaByliss PRO 4Artists haal je vakmanschap naar je salon of barbershop. Deze krachtige producten zijn gemaakt om jou als haarprofessional het allerbeste te kunnen bieden.  Bij Vakkappers vind je dan ook het meest complete aanbod föhns, trimmers, tondeuses, stijltangen, krultangen en accessoires van BaByliss PRO 4Artists . Bekijk hier het aanbod en ontdek alle voordelen van dit merk.

Bekijk ook eens

Bekijk alle posts
Krullen föhnen - Hero Vakkappers

De beste manier om krullen te föhnen

Iedere kapper die regelmatig krullencoupes voor zich heeft weet: het föhnen van krullen is een vak apart. De ene krul is de andere niet, dus maatwerk is nodig voor een glanzende krullenbos. Welke producten gebruik je daarvoor en föhn je de krullen het beste zodat ze tot z’n recht komen? In dit artikel vertellen we [...]