Haarstyling

Actieve filters:
Sorteren op
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Met de juiste stylingproducten creëer je iedere coupe in een handomdraai. Hier vind je professionele haarstyling, waaronder de meest stevige mousses, verzorgende haarsprays, wax, gel en volumepoeder. Deze haarstylingproducten verzwaren en beschadigen het haar niet en bevatten volop verzorgende ingrediënten, voor een combinatie van versteviging en verzorging. Voor welke look ga jij vandaag?

Haarstyling met professionele producten van topkwaliteit

Stevigheid, definitie, anti-pluis, glans: met haarstylingproducten creëer je in een handomdraai iedere gewenste look. Of je nu kort of lang haar hebt, krullen of een steile coupe, dik of fijn haar: haarstyling perfectioneert iedere coupe. Maar welke haarstyling past bij welk haar? Wat kies je?

Haarstyling voor fijn haar

Wie fijn haar heeft, wenst vaak meer volume in het haar. Met de juiste haarstylingproducten is dat geen probleem. Meer textuur en volume creëer je gemakkelijk met volumepoeder. Breng volumepoeder aan op de haaraanzet en kneed het product met de vingertoppen in het haar. Een andere must-have voor een volumineuze coupe is haarmousse. Mousse geeft het haar versteviging en volume, zeker wanneer je het haar voorovergebogen droogt met een föhn met diffuser. Wees wel spaarzaam met mousse wanneer je dun haar hebt. Een overdaad aan haarmousse kan het haar verzwaren en je haar juist laten uitzakken.

Haarstyling voor krullen

Bouncy krullen die glanzen van gezondheid? Verzorg je krullen maar haarmousse voor een glanzende versteviging en fixeer je krullen met haarspray. Haarspray of haarlak geeft je krullen versteviging en zorgt ervoor dat je kapsel de hele dag op z’n plek blijft. Ook geeft haarspray een mooie glans aan je krullen. Zijn je krullen van zichzelf droog? Kneed wat stylingcrème in je haarpunten. Stylingcrème verzorgt en biedt tegelijkertijd fixatie. De ideale haarstyling voor krullen!

Haarstyling tegen pluizig en droog haar

Pluizige lokken en droog haar heeft baat bij specifieke verzorging. Vóór de haarstyling is het verstandig je haar te wassen en verzorgen met een shampoo en haarmasker met arganolie. Deze voedende plantaardige olie doet wonderen bij pluis en droog haar en verzorgt je droge coupe al voor het stylen. Kneed je haar handdoek droog en verzorg het ter voorbereiding op de haarstyling met een kleine hoeveelheid haarolie. Style je haar nu met stylingcrème. De anti-pluis werking van stylingcrème zorgt ervoor dat droge plukken geen kans krijgen. Een kleine hoeveelheid haarwax in de haarpunten tot slot laat je droge haarpunten stralen als nooit tevoren.

Haarstyling van kort haar

Voor kortere kapsels zijn haarwax of haargel de meest geschikte haarstylingproducten. Gel en wax fixeren kort haar en kan je gebruiken voor het modelleren van je haar. Haarwax en haargel zijn er in verschillende sterktes. Deze zogenoemde holds bepalen hoe stevig je haar wordt gefixeerd. De meeste gels en waxes houden het haar soepel en maken je kapsel niet hard. Haarwax is er bovendien in verschillende finishes: mat of glanzend.

Haarspray met of zonder gas

Haarspray is er met of zonder gas. Veel soorten haarlak bevatten ether, butaan- en propaangas. Wil je een duurzamere keuze maken? Er is ook haarspray zonder gas. Gasloze haarspray heeft dezelfde verstevigende eigenschappen als ‘gewone’ haarlak maar is vaak iets natter. Houd hier rekening mee als je je haar gaat stylen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen