Föhnborstels

Actieve filters:
Sorteren op
1390
€ 16,82 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1390
€ 16,82 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1490
€ 18,03 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1490
€ 18,03 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1590
€ 19,24 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1590
€ 19,24 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1690
€ 20,45 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
1690
€ 20,45 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar

Met een grove of juist fijnere ronde föhnborstel creëer je in combinatie met een föhn de mooiste volumineuze coupes. Deze professionele föhnborstels van hoogwaardige materialen liggen prettig in de hand en glijden door het haar, wat het föhnen een stuk prettiger maakt. Een föhnborstel geeft volume aan het haar en maakt het haar prachtig glanzend.

Professionele föhnborstels voor kappers

Van glamorous lokken tot glanzend en glad haar: met een föhnborstel creëer je in combinatie met een föhn de mooiste kapsels. Deze ronde föhnborstels geven het haar volume en glans en brengen pluizig haar in bedwang. Met een goede professionele föhnborstel kan je als kapper vele kanten op. Onmisbaar dus in jouw salon!

Föhnborstel voor een kortere droogtijd van het haar

Een föhnborstel laat het haar sneller drogen. Dit komt omdat de warmte van de föhn door middel van de borstel beter door het haar wordt geleid. Als kapper is het fijn om de föhntijd te minimaliseren. Met een ronde föhnborstel kan dit. Föhnborstels zijn er in verschillende diameters, van klein (3 cm) tot grof (6 cm).

Hoe gebruik je een föhnborstel?

Een föhnborstel doet zijn werk in combinatie met een föhn. Zet de borstel op de haaraanzet, richt de föhn erop en beweeg de borstel met draaiende bewegingen richting de uiteindes. De föhnborstel zorgt ervoor dat het haar tijdens het föhnen wordt gepolijst. Ook wordt het haar minder statisch na gebruik van een föhnborstel. Wil je van heel dik haar een compact, stijl kapsel maken? Sluit de föhnbeurt dan af met het gebruik van de stijltang. Een stijltang zorgt ervoor dat het haar nog gladder en glanzend wordt.

Föhnborstels van keramisch materiaal

Een keramische föhnborstel verdeelt de warmte beter en sneller door het haar, zorgt ervoor dat het haar niet beschadigt en maakt het haar prachtig glanzend. Wanneer een föhnborstel een keramische bekleding heeft, biedt dit een droogresultaat dat tot wel 50% sneller is ten opzichte van een niet-keramische borstel. Naast keramische föhnborstels zijn er borstels met nylon pinnen.

Föhnborstels met een ergonomische grip

Heel dik haar heeft soms wel een uur aan föhntijd nodig. Wel zo prettig dat je föhnborstel dan prettig in de hand ligt. Deze ronde borstels hebben een ergonomische grip, liggen prettig in de hand en glijden niet weg, ook niet wanneer je handen warm worden tijdens het föhnen. De ergonomische handvaten van deze föhnborstels maken dit uitstekende borstels voor professioneel gebruik in de salon.

Welke föhn past bij je borstel?

In principe kan je met iedere föhn het perfecte kapsel creëren wanneer je aan de slag gaat met een föhnborstel. Wens je desondanks advies over de keuze van de beste föhnborstel of föhn? Laat het ons gerust weten; we denken graag met je mee.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic