Shavers

Actieve filters:
Sorteren op
-20%
adviesprijs 119,79
7920
€ 95,83 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-10%
adviesprijs 242,00
180,-
€ 217,80 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 29,04
1920
€ 23,23 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 131,89
8720
€ 105,51 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-20%
adviesprijs 143,99
9520
€ 115,19 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Professionele shavers

Voor hoogwaardige shavers voor kappers en barbiers ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van scheerapparaten en geef al jouw klanten de scheerervaring van hun leven. Met ons uitgebreide assortiment verschillende shavers en bijbehorende accessoires hebben wij de juiste shaver voor elke professional.

Single Foil Shavers en Double Foil Shavers

Ontdek de verschillende mogelijkheden met onze single foil shavers en double foil shavers. Single foil shavers bieden een nauwkeurige en comfortabele scheerervaring; ideaal voor gedetailleerd werk en contouren.

Double foil shavers daarentegen zorgen voor een snellere scheerbeurt met een gladder resultaat. Ze zijn meer gericht op gelijkmatig en comfortabel scheren, ook op lastig bereikbare plekken. Dit leidt tot een ultiem glad resultaat waar al je klanten blij van worden.

De beste keuze: Single of Double Foil Shaver?

Twijfel je tussen een single foil shaver en een double foil shaver? We helpen je graag de beste keuze te maken. Als je voornamelijk detailwerk uitvoert bij het trimmen en scheren, is een single foil shaver ideaal. Voor een snelle en grondige scheerbeurt met een glad resultaat kies je voor een double foil shaver. Vergeet niet dat we ook losse shaver snijkoppen aanbieden, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het aanpassen van je shaver aan verschillende behoeften.

Upgrade je scheerervaring met onze professionele shavers

Het is ons doel om jouw scheervaardigheden te ondersteunen. Ontdek ons uitgebreide assortiment shavers en profiteer van de prestaties die ze bieden. Of je nu een professionele barbier bent of een herenkapper: onze shavers zijn ontworpen om huidirritatie te minimaliseren en een glad scheerresultaat te bereiken.

Upgrade je scheerervaring en gun jouw klanten het beste met de hoogwaardige shavers van Vakkappers.nl. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of bestel direct online. Til je salon naar een hoger niveau met een perfecte scheerervaring!

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic
Olivia Garden
ETI