Toont alle 3 resultaten

Stijltangen

Actieve filters:
Sorteren op
-17%
adviesprijs 29.28
Oorspronkelijke prijs was: 2420.Huidige prijs is: 20,-.
€ 24,20 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 45.98
Oorspronkelijke prijs was: 38,-.Huidige prijs is: 2850.
€ 34,49 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 59.90
Oorspronkelijke prijs was: 4950.Huidige prijs is: 3713.
€ 44,93 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Professionele stijltangen

Een stijltang kopen voor in je kapsalon om jouw klanten net iets extra’s te kunnen bieden? Bij Vakkappers vind je verschillende professionele stijltangen van diverse merken. Kies het model dat past bij jouw wensen en eisen, bestel hem direct en laat hem morgen nog thuisbezorgen!

Waarom stijltangen populair zijn onder kappers

De kappersschaar, tondeuse en shaver behoren tot de standaarduitrusting van een kapper. En die heb je dan ook vast en zeker al in je salon liggen. Maar wist je dat stijltangen ook razend populair zijn onder kappers? Dit is dé tool om een look – na het knippen en kleuren – helemaal af te kunnen maken. Om iemand een verbluffende coupe te geven. En om je klanten vol zelfvertrouwen je kapperszaak uit te laten lopen.

Kappers en stijltang: de voordelen op een rij

Investeren in een stijltang voor in je salon zorgt ervoor dat je:

• Altijd voldoet aan de wensen van je klant. Vraagt een klant specifiek naar een steile coupé? Met een stijltang in je salon hoef je nooit ‘nee’ te verkopen.
• Je klanttevredenheid verhoogt. Je doet méér dan een kapsel in model knippen en dat is dé manier om de verwachting van je klanten te overtreffen.
• Je klanten laten terugkomen. De kans dat een tevreden klant opnieuw voor jouw salon kiest is groot.

Stijltang professioneel gebruik kopen: waarop moet ik letten?

Zoek je een stijltang voor professioneel gebruik, dan zit je bij Vakkappers sowieso goed. In ons assortiment vind je stijltangen van de beste merken en van de hoogste kwaliteit. Maar: hoe weet je nu welke hiervan de beste keuze is voor jou? Eigenschappen waarop je in ieder geval kunt letten zijn de temperatuurinstellingen, de plaatbreedte, de opwarmsnelheid, ergonomische kenmerken en veiligheidsfuncties.

1. Temperatuurbereik: aanpasbaar aan verschillende haartypes

Dun, dik, glad of kroezig: in de kappersstoel kom je heel wat verschillende haarstijlen tegen. En ieder haartype behoeft nét weer een andere temperatuurstand om het allerbeste resultaat te bereiken. Hoe belangrijker jij het vindt dat je altijd precies op de juiste temperatuur steilt, hoe meer temperatuurstanden je nieuwe stijltang moet hebben. In ons assortiment vind je stijltangen met 1, 3 of 5 temperatuurstand(en); van minimaal 80 graden tot maximaal 230 graden.

2. De plaatbreedte: hoe dikker het haar, hoe breder de plaat

Het resultaat dat je met een stijltang bereikt, hangt – naast het aantal temperatuurstanden – ook af van de breedte van de platen. Over het algemeen geldt: hoe dikker het haar is dat je gaat steilen, hoe breder de platen moeten zijn. Vind je het belangrijk aan alle haarstijlen tegemoet te kunnen komen, dan doe je er dus goed aan te gaan voor een plaatbreedte die rond het gemiddelde zweeft.

3. De opwarmsnelheid: snel opwarmen voor efficiënt werken

Help je graag zo veel mogelijk klanten in korte tijd? Dan kun je je pijlen richten op stijltangen die supersnel opwarmen. Sommige modellen bereiken bijvoorbeeld al binnen 30 seconden de maximale temperatuur.

4. Ergonomische kenmerken: licht gewicht en meedraaiend snoer

Verwacht jij vaak in de weer te zijn met je stijltang? Dan is het wel zo fijn dat hij comfortabel in de hand ligt. Hoewel elke stijltang professioneel is en speciaal is ontworpen met het oog op ergonomie, steilt de een nog net wat comfortabeler dan de ander. Kies je bijvoorbeeld voor een draadloze stijltang, een met een extra licht gewicht en/of voor een stijltang met een meedraaiend snoer, dan weet je al helemaal zeker dat je geen pols- of schouderklachten krijgt.

5. Veiligheidsfuncties: brand voorkomen met automatische uitschakeling

Hecht je veel waarde aan een veilige werkomgeving, dan kun je je oog laten vallen op functies die je werk een stuk veiliger maken. Een automatische uitschakelfunctie bijvoorbeeld. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat je stijltang per ongeluk blijft aanstaan als je hem neerlegt en niet gebruikt.

Jouw klanttevredenheid morgen al vergroten?

Jouw klanten morgen al verblijden met een fenomenale look? Of droom je er stiekem zelf van jouw wilde krullen eens in een ander model te brengen? Bestel jouw kappers stijltang vandaag nog en neem hem de volgende dag al in gebruik!

De beste merken tegen de scherpste prijzen