Tondeuse Bekabeld

Actieve filters:
Sorteren op
5740 -30%
€ 69,45 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
De hele dag door werken met je favoriete tondeuse?

Werk je als kapper vaak langdurige met een tondeuse? Dan is een bekabelde tondeuse een prettige keuze. Een tondeuse met snoer is extra krachtig en heeft als grootste voordeel dat je er urenlang onafgebroken mee kan werken. De tondeuse hoeft immers niet tussentijds opgeladen te worden. Met een stopcontact in de buurt kan je met een bekabelde tondeuse de hele dag door je werk doen. Perfect voor kappers en barbers die niet zonder tondeuse kunnen gedurende de dag.

Hoe maak je de keuze voor een bekabelde tondeuse?

Bij de keuze voor een fijne bekabelde tondeuse voor in jouw salon let je op een aantal dingen. Een van de belangrijkste eigenschappen van een tondeuse is de motor. Hierbij dien je te kijken naar het aantal revolutions per minute (rpm). Zo zijn er bekabelde tondeuses met 6300 rpm, wat een zeer krachtige tondeuse is. Hoe krachtiger het apparaat, hoe meer power tijdens het scheren en hoe minder moeite jij als kapper of barber hoeft te doen. Daarnaast is het fijn als een bekabelde tondeuse wordt geleverd met accessoires, zodat je van jouw favoriete tondeuse gelijk een veelzijdig apparaat maakt waarmee je allround kan werken. Zo zijn er tondeuses die worden geleverd met vier tot zes verschillende opzetkammen, voor elke haarwens. Ook vind je bij de meeste tondeuses een tondeusekam, onderhoudsolie en een reinigingsborstel. Zo heb je alles bij de hand om je bekabelde tondeuse ook weer schoon te maken én te onderhouden, zodat je tool langer meegaat. Daarnaast zijn bekabelde tondeuses er in uiteenlopende prijsklassen, van € 40 oplopend tot € 120.

Ga je voor klassiek of juist een retro eyecatcher?

Bekabelde tondeuses zijn verkrijgbaar in uiteenlopende designs. Je hebt tondeuses met snoer die een klassieke look hebben, zoals de Jaguar CM 2000, Moser Primat 1230 en de Moser 1400. Deze klassieke tondeuses zonder opsmuk zijn een goede aanwinst voor iedere salon of barbershop. Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor in jouw salon? Tondeuses met snoer die echt een opvallend uiterlijk hebben, zijn bijvoorbeeld de Moser 1400 Fading Edition en de Wahl 5 Star Series Balding Clipper. Grote kans dat een van deze bekabelde tondeuses hét topstuk in jouw salon wordt.

Hoe maak je jouw bekabelde tondeuse schoon?

Of je nu voor een bekabelde tondeuse kiest of voor een snoerloze tondeuse: voor alle tondeuses geldt dat het apparaat langer meegaat als je het goed onderhoudt. Maak de tondeuse na iedere scheerbeurt haarvrij en schoon. Dit kan met het meegeleverde reinigingsborsteltje. Op deze manier verwijder je losse, verdwaalde haartjes die het snijmes bot kunnen maken. Behandeld je tondeuse regelmatig met onderhoudsolie. Zo blijven de snijmessen scherp en voorkom je slijtage, zodat je favoriete tondeuse en de snijmessen ervan minder snel aan vervanging toe zijn.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic