Enig resultaat

Tondeuse Bekabeld

Actieve filters:
Sorteren op
-30%
adviesprijs 101.04
Oorspronkelijke prijs was: 8350.Huidige prijs is: 5845.
€ 70,72 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Werk betrouwbaar in jouw salon met tondeuses die bekabeld zijn

Werk je als kapper vaak langdurig met een tondeuse? Dan is een bekabelde tondeuse een prettige keuze. Een tondeuse met snoer is extra krachtig en heeft als grootste voordeel dat je er urenlang onafgebroken mee werkt. Deze tondeuse hoef je namelijk nooit op te laden! Met een stopcontact in de buurt kan je met een bekabelde tondeuse de hele dag door je werk doen. Perfect voor kappers en barbiers die geen moment zonder tondeuse willen of kunnen.

De beste bekabelde tondeuse kiezen

Als je een fijne bekabelde tondeuse voor in jouw salon kiest, let je op een aantal dingen. Een van de belangrijkste eigenschappen van een tondeuse is de motor. Hierbij let je op het aantal revolutions per minute (rpm). Zo zijn er bekabelde tondeuses met 6300 rpm, wat een zeer krachtige tondeuse is. Hoe krachtiger het apparaat, hoe meer power tijdens het scheren – en hoe minder moeite jij als kapper of barbier doet. Daarnaast is het fijn als een bekabelde tondeuse wordt geleverd met accessoires, zodat je van jouw favoriete tondeuse gelijk een veelzijdig apparaat maakt om allround mee te werken. Zo zijn er tondeuses die worden geleverd met vier tot zes verschillende opzetkammen. 

 

Ook krijg je bij de meeste tondeuses een tondeusekam, onderhoudsolie en een reinigingsborstel. Zo heb je alles bij de hand om je bekabelde tondeuse ook weer schoon te maken én te onderhouden, zodat je tool langer meegaat. Wat de prijs betreft, zijn bekabelde tondeuses er in uiteenlopende prijsklassen, van € 40 tot € 120.

Ga je voor klassiek of juist een retro eyecatcher?

Bekabelde tondeuses zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Zo zijn er tondeuses met snoer die een klassieke look hebben, zoals de Jaguar CM 2000, Moser Primat 1230 en de Moser 1400. Deze klassieke tondeuses zijn een goede aanwinst voor iedere salon of barbershop. 

 

Ben je op zoek naar een opvallende eyecatcher voor in jouw salon? Tondeuses met snoer die echt een opvallend uiterlijk hebben, zijn bijvoorbeeld de Moser 1400 Fading Edition en de Wahl 5 Star Series Balding Clipper. Grote kans dat een van deze bekabelde tondeuses hét topstuk in jouw salon wordt.

Bekabelde tondeuse schoonmaken en onderhouden

Of je nu voor een bekabelde tondeuse kiest of voor een snoerloze tondeuse: voor alle tondeuses geldt dat het apparaat langer meegaat als je het goed onderhoudt. Maak de tondeuse na iedere scheerbeurt haarvrij en schoon. Dit kan met het meegeleverde reinigingsborsteltje. Op deze manier verwijder je losse, verdwaalde haartjes die het snijmes bot kunnen maken. Voor nog beter onderhoud behandel je de tondeuse regelmatig met onderhoudsolie. Zo blijven de snijmessen scherp en voorkom je slijtage. Daar heb je als professional het langste plezier van!

 

Weet je nog niet zeker welke bekabelde tondeuse het beste bij jouw salon past? Of heb je een andere vraag voor ons? Neem contact op met de klantenservice! We staan je graag te woord en komen zo snel mogelijk bij je terug.

De beste merken tegen de scherpste prijzen