Tondeuse Draadloos

Actieve filters:
Sorteren op
27088 -28%
€ 327,76 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
11613 -28%
€ 140,52 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12412 -25%
€ 150,19 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
5925 -25%
€ 71,69 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
14996 -25%
€ 181,45 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
20175 -25%
€ 244,12 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
14025 -25%
€ 169,70 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12038 -25%
€ 145,66 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
6938 -25%
€ 83,95 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12525 -25%
€ 151,55 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
12825 -25%
€ 155,18 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
De meest praktische keuze voor in jouw salon?

Een draadloze tondeuse is voor veel kappers en barbers de meest praktische keuze. Bij een draadloze tondeuse ben je nooit afhankelijk van een stopcontact en kan je op elke denkbare plek werken. Een tondeuse zonder snoer pak je er snel bij en is goede keuze voor wanneer je af en toe met een tondeuse werkt, of slechts korte scheerbeurten achter elkaar uitvoert. Daarnaast is een draadloze tondeuse handig, omdat je dan geen gedoe hebt met een snoer waarmee je om je klanten heen moet werken. Wanneer je langdurig met een tondeuse dient te werken, dan is een bekabelde tondeuse wellicht een prettigere keuze.

Hoe maak je de keuze voor een draadloze tondeuse?

Ben je op zoek naar de ideale draadloze tondeuse voor in jouw salon? Dan dien je op een aantal belangrijke zaken te letten. Zo is de motor van de tondeuse een belangrijke eigenschap. De kracht van de motor wordt aangegeven door het aantal revolutions per minute (rpm). Zo zijn er tondeuses met een DC-motor die wel 6000 rpm behaalt, wat een zeer hoog vermogen is. Daarnaast is de accuduur van belang wanneer je voor een draadloze tondeuse kiest. Met de meeste draadloze tondeuses kun je anderhalf tot twee uur werken. Hierna is het apparaat leeg en dien je ‘m op te laden. Wat prettig kan zijn, is een snellaadfunctie. Tondeuses met een dergelijke functie laden in een uur weer volledig op, waarna je de draadloze tondeuse opnieuw anderhalf tot twee uur kunt gebruiken. Veel draadloze tondeuses worden geleverd met een scala aan accessoires, zoals verschillende opzetkammen, onderhoudsolie en een reinigingsborstel. Veel draadloze tondeuses zitten bovendien in een goed beschermend reisetui, voor wanneer je de tondeuse graag meeneemt onderweg. Natuurlijk baseer je je keuze ook op de prijs. Een van de goedkopere draadloze tondeuses is € 40, terwijl de duurste richting de € 400 gaat.

Ga je voor klassiek of kleurrijk?

Van strak en modern zwart tot kleurrijke eyecatchers: draadloze tondeuses zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. De Moser Kuno is een van de meest moderne, stijlvolle tondeuses, dankzij het slanke, zwarte silhouette. Wil je echt opvallen met je draadloze tondeuse? Kies dan voor goudkleurig. Wahl Gold Magic Clip en Andis Master Cordless Limited Edition Gold zijn verkrijgbaar in opvallend goud. Ook een opvallende verschijning is de BaByliss Pro 4Artists ChameleonFX, een meerkleurige tondeuse die direct in het oog springt in jouw salon. Meer retro modellen vind je hier ook, zoals de Wahl Cordless Legend. Welke keuze maak jij?

Hoe maak je jouw draadloze tondeuse schoon?

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk plezier van je favoriete tondeuse. Een goede reiniging en regelmatig onderhoud zorgen ervoor dat je je tondeuse langer met plezier gebruikt. Door het apparaat na ieder gebruik haarvrij te maken, hou je de snijmessen vlijmscherp en voorkom je slijtage. Behandel je draadloze tondeuse daarnaast regelmatig met speciale onderhoudsolie. Deze olie houdt de snijmessen eveneens scherp. Zo voorkom je dat je de snijmessen te vaak moet vervangen – of een nieuwe tondeuse moet aanschaffen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic