Tondeuse Opzetkammen

Actieve filters:
Sorteren op
28,- -20%
€ 33,88 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2320 -20%
€ 28,07 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Voor welke lengte zoek je een opzetkam?

Met opzetkammen voor tondeuses kan je het haar tot een heel specifieke lengte afscheren. Opzetkammen zijn geschikt om op je tondeuse te klikken, waarna je het haar scheert volgens de lengte die de opzetkam aangeeft. Er zijn zeer fijne opzetkammen die het haar zeer kort afscheren, tot 1,5 mm, maar ook wat grovere opzetkammen die het haar langer laten. Een van de meest grove opzetkammen is 25 mm. Door middel van een uitgebreide set opzetkammen kan je als haarprofessional goed je werk doen en heb je alles in huis om van je tondeuse de meest veelzijdige tool te maken.

Professionele opzetkammen voor een comfortabel huidgevoel

Professionele opzetkammen van merken als Moser, Wahl en BaByliss PRO hebben afgeronde kamtanden en een vlakke hoek. Hierdoor is het gevoel op de huid erg comfortabel en irriteren de kamtanden de hoofdhuid niet. De kamtanden glijden goed door het haar. Professionele opzetkammen laten geen sporen in het haar achter.

Zoek je een specifieke opzetkam of een veelzijdige set?

Met verschillende opzetkammen kan je als kapper of barber alle denkbare kapsels creëren. Zoek je voor jouw professionele tondeuse een specifieke opzetkam? Alle opzetkammen zijn los verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een meer veelzijdige set waarmee je jouw tondeuse uitbreidt, kies dan een opzetkammenset met daarin verschillende opzetkammen. Merken als Wahl, Moser en BaByliss PRO hebben sets met daarin opzetkammen die qua lengte variëren van 1,5 mm tot 19 tot 25 mm. Met een opzetkammenset grijp je nooit mis en heb je altijd de juiste opzetkammen achter de hand.

Hoe bevestig je jouw favoriete opzetkam?

Opzetkammen zijn zo ontworpen dat ze naadloos op iedere compatibele tondeuse passen. Alle opzetkammen klik je moeiteloos op je tondeuse. Moser maakt voor haar premium opzetkammen gebruik van het gepatenteerde MAGCLICK-systeem, waardoor ze naadloos aansluiten op het snijmes van de tondeuse én je de opzetkammen er met een magnetisch systeem op klikt. Bovendien zijn deze premium opzetkammen vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen chemische producten die in salons worden gebruikt. Hierdoor gaan de opzetkammen langer mee.

Gekleurde opzetkammen

Vrijwel alle opzetkammen voor tondeuses zijn zwart. Ga je liever voor kleurrijk? Kies dan voor een gekleurde opzetkammenset van Wahl of Moser. Deze gekleurde opzetkammen hebben een kleurcoderingssysteem, waardoor je de lengte herkent aan een kleur. Hierdoor hoef je nooit meer lang te zoeken naar de gewenste opzetkam. De gekleurde opzetkammen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor de levensduur extra lang is. Ze worden geleverd in een praktische organizer, waarin je je opzetkammen opbergt.

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic