Tondeuse Opzetkammen

Actieve filters:
Sorteren op
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Met tondeuse opzetkammen scheer je het haar tot een heel specifieke lengte af. Onze handige opzetkammen klik je heel makkelijk op je eigen tondeuse. Vervolgens scheer je het haar automatisch tot de lengte die op de opzetkam staat aangegeven! 

Voor elke lengte is er een opzetkam voor je tondeuse. In ons assortiment vind je tondeuse opzetkammen vanaf 1,5 mm die het haar extra kort afscheren tot de meest grove opzetkammen voor een haarlengte van 25 mm. Met een uitgebreide set opzetkammen voor je tondeuse kun je als haarprofessional goed je werk doen en heb je alles in huis om lekker veelzijdig te werken met je tondeuse!

 

Professionele tondeuse opzetkammen voor een comfortabel gevoel

Professionele opzetkammen van merken zoals Moser, Wahl en BaByliss PRO hebben speciale eigenschappen voor extra comfort, zoals afgeronde kamtanden en een vlakke hoek. Hierdoor irriteren de kamtanden de hoofdhuid niet en kun je soepel trimmen. De kamtanden glijden goed door het haar. Ben je een hobbyist en wil je jouw werk met de tondeuse naar een hoger niveau tillen? Professionele opzetkammen laten geen sporen in het haar achter.

 

Zoek je een specifieke opzetkam of een veelzijdige set?

Met verschillende opzetkammen kan je als kapper of barber elk kapsel creëren dat je maar wilt. Zoek je voor jouw professionele tondeuse een specifieke tondeuse opzetkam? Alle tondeuse opzetkammen zijn los verkrijgbaar. Ben je juist op zoek naar een veelzijdige optie om je tondeuse uit te breiden, kies dan een handige set met verschillende opzetkammen. Merken zoals Wahl, Moser en BaByliss PRO hebben sets met opzetkammen die in lengte variëren van 1,5 mm tot 25 mm. Met een opzetkammenset heb je altijd de perfecte keuze bij de hand, wat de maat ook is!

 

Hoe moet je de tondeuse opzetkam bevestigen?

Opzetkammen zijn zo ontworpen dat ze naadloos op elke compatibele tondeuse passen. Alle opzetkammen klik je moeiteloos op je tondeuse. Moser maakt voor haar premium opzetkammen gebruik van het gepatenteerde MAGCLICK-systeem, waardoor ze naadloos aansluiten op het snijmes van de tondeuse én je de opzetkammen er met een magnetisch systeem op klikt. Bovendien zijn deze premium opzetkammen gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen chemische producten die in salons worden gebruikt. Hierdoor gaan de opzetkammen langer mee.

 

Gekleurde tondeuse opzetkammen

Bijna alle opzetkammen voor tondeuses zijn zwart. Ga je liever voor kleurrijk? Kies dan voor een gekleurde opzetkammenset van Wahl of Moser. Deze gekleurde opzetkammen hebben een kleurcoderingssysteem, waardoor je de lengte herkent aan een kleur. Zo zoek je nooit meer lang naar de gewenste opzetkam! De gekleurde opzetkammen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor de levensduur extra lang is. Ze worden geleverd in een praktische organizer om de kammen in op te bergen.

 

Vind de tondeuse opzetkam die je nodig hebt

Heb je een specifieke maat nodig, weet je niet of de opzetkam die je wilt wel op je tondeuse past, of heb je een andere vraag? Voor alle vragen over onze producten en/of webshop kun je terecht bij onze klantenservice. Neem meteen contact op en we helpen je snel!

De beste merken tegen de scherpste prijzen