Trimmer Bekabeld

Actieve filters:
Sorteren op
27,- -25%
€ 32,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
27,- -25%
€ 32,67 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Zonder onderbrekingen werken met je favoriete trimmer?

Wie als kapper of barber vaak langdurig met een trimmer werkt, doet er goed aan te kiezen voor een bekabelde trimmer. Een trimmer met snoer is een goede keuze voor wanneer je je trimmer regelmatig nodig hebt tijdens je werkdag. Een bekabelde trimmer is extra krachtig en heeft als voornaamste voordeel dat je er urenlang mee kan werken, zonder onderbrekingen. Dit komt omdat je een bekabelde trimmer niet tussentijds hoeft op te laden. Zorg er wel voor dat je een stopcontact in de buurt hebt als je een bekabelde trimmer kiest, zodat je als kapper of barber de hele dag met je favoriete trimmer kan werken.

Hoe maak je de keuze voor een bekabelde trimmer?

Er zijn een aantal eigenschappen die je in acht moet nemen wanneer je de keuze maakt voor een fijne bekabelde trimmer. Een van die eigenschappen is de motor van de trimmer. Veel trimmers hebben een DC-motor, waarbij je let op het aantal rpm (revolutions per minute). Een krachtige trimmer heeft bijvoorbeeld 5000 rpm. Hoe meer power de trimmer heeft, hoe moeitelozer jij ermee kan werken. Daarnaast let je uiteraard op het uiterlijk van de trimmer. Trimmer met snoer zijn er in alle soorten en maten. Let er ook op dat je bekabelde trimmer wordt geleverd met de juiste accessoires. De meeste professionele trimmer met snoer worden geleverd met op z’n minst drie opzetkammen, zero overlap-gereedschap, onderhoudsolie en een reinigingsborsteltje. Zo heb je alles bij de hand om je trimmer goed te onderhouden. Bekabelde trimmers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, variërend van € 30 voor een mini-trimmer met snoer tot € 95 voor een meer luxere uitvoering.

Ga je voor klassiek of juist een moderne trimmer?

Een basic no-nonsense trimmer of juist een eyecatcher van een trimmer: trimmers met snoer zijn er in alle denkbare uitvoeringen. Een klassieke en bovendien handzame trimmer met snoer is bijvoorbeeld de Moser Primat 1230 Titan Mini Trimmer. Dit apparaat zonder al te veel details is perfect voor in iedere salon of barbershop. Een moderner apparaat met opvallende zilverkleurige afwerking is de Wahl Detailer Classic. Wil je echt een bijzondere trimmer? Kies dan voor de Wahl Detailer T-Wide, met bordeauxrode details die direct in het oog springen.

Hoe onderhoud je jouw bekabelde trimmer?

Om langer van je favoriete trimmer te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tool goed schoonmaakt en onderhoudt. Verwijder overtollige haartjes na ieder gebruik met de reinigingsborstel, zodat het snijmes van de trimmer niet bot wordt. Daarnaast is het belangrijk om de trimmer regelmatig te behandelen met onderhoudsolie voor tondeuses en trimmers. Dergelijke olie houdt de snijmessen van je bekabelde trimmer scherp en zorgt ervoor dat de snijmessen minder snel slijten. Hierdoor hou je veel langer plezier van je favoriete trimmer!

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic