Toont alle 2 resultaten

Trimmer Bekabeld

Actieve filters:
Sorteren op
-30%
adviesprijs 117.98
Oorspronkelijke prijs was: 9750.Huidige prijs is: 6825.
€ 82,58 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-30%

5-Star Series Trimmer

Wahl Detailer T-Wide Trimmer

adviesprijs 124.63
Oorspronkelijke prijs was: 103,-.Huidige prijs is: 7225.
€ 87,42 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Zonder onderbreking trimmen met bekabelde trimmers in jouw salon

 

Wie als kapper of barbier vaak langdurig met een trimmer werkt, heeft veel baat bij een bekabelde trimmer. Een trimmer met snoer is een goede keuze als je je trimmer regelmatig nodig hebt tijdens de werkdag. 

Een bekabelde trimmer is extra krachtig en heeft als grootste voordeel dat je er urenlang mee werkt, zonder onderbrekingen. Een bekabelde trimmer hoef je namelijk nooit tussendoor op te laden! Zorg er wel voor dat je een stopcontact in de buurt hebt als je een bekabelde trimmer kiest, zodat je als kapper of barbier de hele dag met je favoriete trimmer aan de slag kunt.

 

De beste bekabelde trimmer kiezen

Er zijn een aantal belangrijke eigenschappen om te bekijken wanneer je een bekabelde trimmer kiest. Een van die eigenschappen is de motor van de trimmer. Veel trimmers hebben een DC-motor. Belangrijk is het aantal rpm (revolutions per minute); dit drukt de kracht uit. Een krachtige trimmer heeft bijvoorbeeld 5000 rpm. Hoe meer power de trimmer heeft, hoe moeitelozer jij ermee kan werken. 

 

Het design van je trimmer is ook niet onbelangrijk! Trimmers met snoer zijn er in alle soorten en maten. Let er ook op dat je bekabelde trimmer wordt geleverd met de juiste accessoires. De meeste professionele bekabelde trimmers worden geleverd met minstens drie opzetkammen, zero overlap-gereedschap, onderhoudsolie en een reinigingsborsteltje. Zo heb je alles bij de hand om je trimmer goed te onderhouden. Bekabelde trimmers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van € 30 voor een mini-trimmer met snoer tot € 95 voor een luxe uitvoering.

 

Ga je voor klassiek of juist een moderne trimmer?

Een strakke, elegante bekabelde trimmer of juist een eyecatcher van een trimmer: trimmers met snoer zijn er in alle denkbare uitvoeringen. Een klassieke, handige trimmer met snoer is bijvoorbeeld de Moser Primat 1230 Titan Mini Trimmer. Dit apparaat straalt de kracht van eenvoud uit en is perfect voor in iedere salon of barbershop. 

Een moderne keuze met opvallende zilverkleurige afwerking is de Wahl Detailer Classic. Wil je echt een bijzondere trimmer? Kies dan voor de Wahl Detailer T-Wide, met bordeauxrode details die direct opvallen. Veel unieker wordt het niet!

 

Hoe onderhoud je jouw bekabelde trimmer?

Om langer van je favoriete trimmer te genieten, is het belangrijk dat je de tool goed schoonmaakt en onderhoudt. Verwijder overtollige haartjes na ieder gebruik met de reinigingsborstel, zodat het snijmes van de trimmer niet bot wordt. 

 

Daarnaast is het belangrijk om de trimmer regelmatig te behandelen met onderhoudsolie voor tondeuses en trimmers. Deze olie houdt de snijmessen van je bekabelde trimmer scherp en zorgt ervoor dat de snijmessen minder snel slijten. Hierdoor heb je veel langer plezier van je favoriete trimmer!

 

De perfecte bekabelde trimmers voor jouw salon

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw salon. Kun je wel wat hulp bij het kiezen gebruiken? We informeren je graag over bekabelde trimmers voor jouw salon. Wat je vraag ook is, we staan je graag te woord! Neem snel contact met ons op.

De beste merken tegen de scherpste prijzen