Enig resultaat

Trimmer Opzetkammen

Actieve filters:
Sorteren op
adviesprijs 33.88
28,-
€ 33,88 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Trimmers opzetkammen

Nieuwe opzetkammen voor je trimmer kopen om hem in nóg meer situaties te kunnen gebruiken? Bij Vakkappers vind je een divers assortiment en voor ieder haartype wat wils. Bestel je trimmers en opzetkammen vandaag nog en neem ze morgen al in gebruik!

Opzetkammen trimmer: voor nóg beter resultaat

Een trimmer is dé tool om supernauwkeurig te werk te gaan. En om (bakke)baarden, snorren en ander gezichts-/hoofdhaar met de hoogste precisie in te korten. Waar je voor persoonlijk gebruik al snel goed zit met één of twee opzetstukken of snijmessen, is dat als haarprofessional vaak een ander verhaal. Je hebt te maken met heel wat verschillende hoofden, snorren en baarden. En een grote collectie aan opzetkammen is dan wel zo fijn!

Voor iedere haarlengte een opzetkam

Of er nu nog bepaalde lengtes ontbreken in je collectie met opzetkammen óf dat jouw huidige opzetkammen wel eens aan vervanging toe zijn; bij ons vind je dé items die je zoekt. Je kiest doorgaans voor een opzetkam met een lengte tussen de 1,5 en 6 millimeter. Hoe meer opzetkammen jouw trimmer telt, hoe beter jij tegemoetkomt aan de wensen van jouw klant.

Trimmers: opzetkammen voor professioneel gebruik

Voor welke trimmers en opzetkammen jij ook gaat, bij Vakkappers weet je zeker dat je producten in huis haalt van de hoogste kwaliteit. Opzetkammen van Moser en Wahl zijn bijvoorbeeld zó ontworpen, dat ze afgeronde kamtanden en een vlakke hoek hebben. Hierdoor glijden ze zacht over de huid, voelen ze comfortabel aan en raakt de huid niet geïrriteerd.

Neem je nieuwe opzetkam morgen al in gebruik

Jouw klanten zo snel mogelijk verblijden met een nóg mooiere coupe? Koop je je trimmers, opzetkammen en andere handige kapperstools via onze webshop, dan neem je ze morgen al in gebruik! Vandaag besteld is morgen in huis.

De beste merken tegen de scherpste prijzen