Trimmer Snijmessen

Actieve filters:
Sorteren op
2720 -20%
€ 32,91 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2720 -20%
€ 32,91 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
2720 -20%
€ 32,91 incl. btw
Nu besteld, direct leverbaar
Haarscherpe snijmessen voor je trimmer

Van snijmessen voor extreem kort scheerwerk tot extra brede snijmessen voor hals- en baardlijnen en contouren: deze snijmessen zijn er in heel veel varianten. Met verschillende snijmessen kan je perfect de meest nauwkeurige lijnen en contouren creëren en baardhaar bijhouden. Professionele snijmessen van merken als Wahl, Moser, BaByliss PRO zorgen voor de meest optimale trimprestaties, terwijl de messen zacht voor de huid zijn en irritatie voorkomen. Een apart snijmes dient ter vervanging van een oud snijmes dat niet zo scherp meer is, maar kan je ook aanschaffen voor specifieke doeleinden.

Voor welk doel zoek je een snijmes?

Voor trimmers zijn er snijmessen in specifieke vormen. Zo is er de T-Blade en de U-Blade, in de vorm van de letter T en U. Een U-Blade is ideaal voor extreem kort scheerwerk en voor contouren, edge lining en shape-ups. Een bredere snijmes is de T-Blade. Deze vorm is ontwikkeld om nog preciezer te kunnen scheren en perfect voor hals- en baardlijnen en contouren. Daarnaast zijn er meer allround snijmessen voor trimmers, zoals de Magic Blade van Moser.

Onderhoudsvrije snijmessen voor trimmers

Alle snijmessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Hierdoor blijven ze lang mooi en krijg je geen roestvorming. Wil je een écht onderhoudsvrij snijmes voor je trimmer? Kies dan voor een snijmes met een innovatieve carboncoating, zoals de snijmessen van Moser. De zwarte coating heeft diamantachtige eigenschappen die het snijmes veel duurzamer maakt dan standaard snijmessen voor trimmers. Dankzij de carboncoating heeft het snijmes een hogere hardheid, is het meer slijtvast en heeft het een langere levensduur. Hierdoor hoef je de snijmessen minder vaak te vervangen. Tot slot zorgt de coating ervoor dat het snijmes voor trimmers nog makkelijker en bovendien vochtig te reinigen is.

Hoe kan je je snijmessen voor trimmers scherp houden?

Goed scheren met een trimmer kan alleen wanneer het snijmes van je trimmer vlijmscherp is. Voorkomen dat je snijmessen bot worden, doe je door de snijmessen goed te reinigen en ze regelmatig te onderhouden met onderhoudsolie. Klik het snijmes na iedere trimbeurt van de trimmer af en verwijder overtollige haartjes met het reinigingsborsteltje. Behandel de losse snijmessen daarnaast regelmatig met onderhoudsolie voor tondeuses en trimmers. Met deze olie hou je de snijmessen scherp en voorkom je slijtage. Hierdoor heb je veel langer plezier van je favoriete snijmessen!

De beste merken tegen de scherpste prijzen

Morfose
Wahl
Kiepe
BaByliss PRO
Andis
Jaguar
Tondeo
Mirplay
Comair
Bicepwax
Overige Merken
Moser
Schwarzkopf Professional
Panasonic