20%KORTING

BaByliss Pro 4Artists Keratin Lustre Stijltang - BAB2395E

114,35 (incl. BTW) 91,48 (incl. BTW)

De BaByliss Pro 4Artists Keratin Lustre Stijltang is een professionele stijltang uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak. De Keratin Lustre […]

Artikel 3030050151817 Categorieën , , ,

Uitverkocht

Beschrijving

De BaByliss Pro 4Artists Keratin Lustre Stijltang is een professionele stijltang uit de speciale productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak.

De Keratin Lustre Stijltang heeft naast een stijlvolle uitstraling door zijn dieppaarse kleur alles in huis voor de beste stylingresultaten. De keramische platen van de stijltang hebben een formaat van 24 x 90mm en zijn uitgerust met een keratine technologie. De keramische platen zorgen voor snelle, directe en constante warmte. Door de keratine technologie stijl je het haar nog sneller en ben je gegarandeerd van een langdurig glad en stralende glans van het haar.

De juiste temperatuur stel je gemakkelijk in met de 10 temperatuurinstellingen van 140°C tot wel 230°C. Hiermee heb je altijd een juiste temperatuur voor het beste stylingresultaat.

Kenmerken van de BaByliss Pro 4Artists Keratin Lustre Stijltang:
  • Professionele stijltang met Keratine Technologie
  • Keramische platen van 24 x 90mm
  • Digitale display
  • 10 temperatuurinstelling van 140°C – 230°C
  • Lange snoer van 3 meter
Meegeleverde accessoires:
  • Opberghoes

Ben je op zoek naar een professionele stijltang maar niet zeker of de Keratin Lustre Stijltang iets voor jou is?
Bekijk ook eens de BaByliss Pro 4Artists Elipstyle Styler Stijltang – BAB3500E

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.