20%KORTING

BaByliss Pro 4Artists SteelFX Föhn – BAB8000IE

170,01 (incl. BTW) 136,00 (incl. BTW)

De BaByliss Pro 4Artists SteelFX Föhn is professionele föhn productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak. De SteelFX föhn wordt gekenmerkt door zijn sterke […]

Artikel 3030050144543 Categorieën , , ,

Beschrijving

De BaByliss Pro 4Artists SteelFX Föhn is professionele föhn productlijn van Babyliss Pro. De Babyliss Pro 4Artists productlijn is speciaal ontwikkeld door een team van experts bestaande uit vooraanstaande kappers, barbers en stylisten zodat alle producten voldoen aan de hoge eisen van elke professional in het kappersvak.

De SteelFX föhn wordt gekenmerkt door zijn sterke en robuuste volledig hoogwaardig metalen behuizing. Door deze speciale behuizing blijft de föhn aangenaam koel ook bij intensief gebruik. Mede door zijn goed uitgebalanceerde ergonomische vormgeving ligt de SteelFX föhn comfortabel in elke hand. Het handvat van de föhn is zodanig ontworpen dat je maximale grip en controle hebt. Hierdoor wordt de spanning in de onderarmen verminderd tijdens (langdurig) gebruik.

De SteelFX föhn is net zoals de andere 4Artists apparaten uitgerust met een digitale motor ontworpen door Ferrari. De digitale motor is uiterst krachtig en heeft een snelheid van 19.000rpm en een constante blaaskracht van 180km per uur. Hierdoor kan je ongeacht het haartype of textuur nog sneller het haar drogen.

Ook is de föhn uitgerust met een centrale ionen generator waardoor het nu nog makkelijker is om haren te drogen en stylen met een nog zachter, gladder en glanzender resultaat.

Met de 12 snelheids- en temperatuurinstellingen heb je een maximale flexibiliteit om de föhn te gebruiken voor elke toepassing.

Kenmerken van de BaByliss Pro 4Artists SteelFX Föhn:
  • Professionele föhn met een volledig metalen behuizing
  • Krachtige digital Ferrari motor met EDM-technologie met een vermogen van 2000W en een snelheid van 19.000rpm
  • Extra lange meedraaiende snoer van 2,70 meter
  • 12 Snelheids- en temperatuurinstellingen en koude luchtfunctie
  • Centrale ionen generator voor glanzender en gezonder haar
Meegeleverde accessoires:
  • Microvezeldoek om de tondeuse te reinigen
  • Opbergtas

Ben je op zoek naar een professionele föhn maar is zilver niet jouw kleur?
Bekijk ook eens de BaByliss Pro 4Artists GoldFX Föhn – FXBDG1E

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.