30%KORTING

Jaguar Pre Style Ergo P 28 Coupeschaar 5.5''

70,06 (incl. BTW) 49,04 (incl. BTW)

De Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar 5.5 Inch is een professionele coupeschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. De Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar, dan heb je een professionele kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar heeft een klassiek design voor traditionele knipervaring. Deze coupeschaar heeft een enkelzijdig snijblad met 28 effileertanden. Een perfecte coupeschaar om het haar mee uit te dunnen en tegelijkertijd op te knippen. De Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar heeft een gepolijste afwerking.

 

Artikel 4030363106411 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar 5.5 Inch is een professionele coupeschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. De Jaguar Pre Style Ergo P 28 Coupeschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar, dan heb je een professionele kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De Jaguar Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar heeft een klassiek design voor traditionele knipervaring. Deze coupeschaar heeft een enkelzijdig snijblad met 28 effileertanden. Een perfecte coupeschaar om het haar mee uit te dunnen en tegelijkertijd op te knippen. De Pre Style ErgoP 28 Coupeschaar heeft een gepolijste afwerking.

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.