30%KORTING

Jaguar Pre Style Relax Left 5.25" Linkshandige Knipschaar

64,01 (incl. BTW) 44,81 (incl. BTW)

De Jaguar Pre Style Relax Left 5.25″ kappersschaar is een professionele linkshandige kappersschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. Deze linkshandige kappersschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style Relax Left kappersschaar, dan heb je professionele linkshandige kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De schaar heeft een off-set design voor een ergonomisch greep en comfortabele werkhouding. Door de enkelzijdige microvertanding van deze kappersschaar voorkom je dat het haar wegglijdt tijdens het knippen. De Pre Style Relax Left schaar heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten:

 

Artikel 4030363106435 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar Pre Style Relax Left 5.25″ kappersschaar is een professionele linkshandige kappersschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. Deze linkshandige kappersschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style Relax Left kappersschaar, dan heb je professionele linkshandige kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De schaar heeft een off-set design voor een ergonomisch greep en comfortabele werkhouding. Door de enkelzijdige microvertanding van deze kappersschaar voorkom je dat het haar wegglijdt tijdens het knippen.

De Pre Style Relax Left schaar heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten:

  • 5,25 inch – 13,5 CM
  • 5,75 inch – 15CM

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.