30%KORTING

Jaguar Pre Style Relax P 5.0" Knipschaar

57,96 (incl. BTW) 40,57 (incl. BTW)

De Jaguar Pre Style Relax P 5.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. De Jaguar Pre Style Relax P kappersschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style Relax P kappersschaar, dan heb je professionele kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De Pre Style Relax P kappersschaar heeft een off-set design voor een ergonomisch greep en comfortabele werkhouding. Door de enkelzijdige microvertanding van deze kappersschaar voorkom je dat het haar wegglijdt tijdens het knippen. De Pre Style Relax P schaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 3 formaten:

Artikel 4030363106381 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar Pre Style Relax P 5.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de Pre Style lijn van Jaguar. De Jaguar Pre Style Relax P kappersschaar is gemaakt van staal van hoge kwaliteit waar het merk Jaguar om bekend staat. Kies je voor de Jaguar Pre Style Relax P kappersschaar, dan heb je professionele kappersschaar met een uitzonderlijk lange levensduur. De Pre Style Relax P kappersschaar heeft een off-set design voor een ergonomisch greep en comfortabele werkhouding. Door de enkelzijdige microvertanding van deze kappersschaar voorkom je dat het haar wegglijdt tijdens het knippen.

De Pre Style Relax P schaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 3 formaten:

  • 5,0 inch – 13CM
  • 5,5 inch – 14CM
  • 6,0 inch – 15,5CM

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.