30%KORTING

Jaguar Silver Line Xena 43 Coupeschaar 6.0 Inch

209,33 (incl. BTW) 146,53 (incl. BTW)

De Jaguar Silver Line Xena 43 coupeschaar 6,0” is een professionele coupeschaar uit de Silver Line van Jaguar. Gemaakt van speciaal gesmeed staal van extreem hoge kwaliteit, maakt de Xena 43 coupeschaar een schaar van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een ergonomische greep en een ontspannen en comfortabele werkwijze heeft de Jaguar Silver Line Xena 43 coupeschaar […]

Artikel 4030363126976 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar Silver Line Xena 43 coupeschaar 6,0” is een professionele coupeschaar uit de Silver Line van Jaguar. Gemaakt van speciaal gesmeed staal van extreem hoge kwaliteit, maakt de Xena 43 coupeschaar een schaar van uitzonderlijke kwaliteit. Voor een ergonomische greep en een ontspannen en comfortabele werkwijze heeft de Jaguar Silver Line Xena 43 coupeschaar een offset design met extra gebogen vingerogen.  De schaar heeft een enkelzijdig snijblad met 43 fijne prisma effileertanden voor een zacht knipgevoel en de meest pecieze snit. Hierdoor is de Xena coupeschaar de perfecte schaar om het haar mee uit te dunnen of om op te knippen. De Jaguar Silver Line Xena 43 coupeschaar heeft een gepolijste afwerking.

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.