30%KORTING

Jaguar White Line Left JP 10 5.25" Linkshandige Knipschaar

140,36 (incl. BTW) 98,25 (incl. BTW)

De Jaguar White Line Left JP10 5.25″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de White Line van Jaguar. Door het gebruik van hoogwaardig staal in combinatie met een speciale hardingsmethode van koeling tot -80graden, hebben deze kapppersscharen een extra lange levensduur. De precieze snijbladvormen van de White Line met de afdraai en speciale VARIO-schroefverbinding zorgen voor een lichte en soepelheid. De Vario-schroefverbinding is makkelijk en snel te verstellen met een muntstuk. De Jaguar White Line Left JP10 kappersscharen zijn uiterst scherp in gebruik door de klassieke snijbladen met vlakke kniphoek met een eenzijdige mircrovertanding. Voor een ergonomisch knipgevoel heeft deze schaar een offset design. De holle slijpbewerking en honen maken de White Line Left JP10 kappersscharen perfect voor het slicen. De Jaguar White Line Left JP10 kappersschaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten:

Artikel 4030363106459 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar White Line Left JP10 5.25″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de White Line van Jaguar. Door het gebruik van hoogwaardig staal in combinatie met een speciale hardingsmethode van koeling tot -80graden, hebben deze kapppersscharen een extra lange levensduur. De precieze snijbladvormen van de White Line met de afdraai en speciale VARIO-schroefverbinding zorgen voor een lichte en soepelheid. De Vario-schroefverbinding is makkelijk en snel te verstellen met een muntstuk. De Jaguar White Line Left JP10 kappersscharen zijn uiterst scherp in gebruik door de klassieke snijbladen met vlakke kniphoek met een eenzijdige mircrovertanding. Voor een ergonomisch knipgevoel heeft deze schaar een offset design. De holle slijpbewerking en honen maken de White Line Left JP10 kappersscharen perfect voor het slicen.

De Jaguar White Line Left JP10 kappersschaar heeft een gepolijste afwerking en is verkrijgbaar in 2 formaten:

  • 5,25 Inch – 13,5CM
  • 5,75 Inch – 15CM

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.