30%KORTING

Jaguar White Line Satin 7.0" Knipschaar

87,00 (incl. BTW) 60,90 (incl. BTW)

De Jaguar White Line Satin 7.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de White Line van Jaguar. Door het gebruik van hoogwaardig staal in combinatie met een speciale hardingsmethode van koeling tot -80graden, hebben de White Line kapppersscharen een extra lange levensduur. De precieze snijbladvormen van de White Line met de afdraai en speciale VARIO-schroefverbinding zorgen voor een lichte en soepelheid. De Vario-schroefverbinding is makkelijk en snel te verstellen met een muntstuk. De Jaguar White Line Satin kappersscharen uiterst scherp in gebruik door de klassieke snijbladen met vlakke kniphoek met een eenzijdige mircrovertanding. Voor een traditioneel knipgevoel heeft de Jaguar White Line Satin kappersschaar een klassiek design. De holle slijpbewerking en honen maken de White Line Satin kappersscharen perfect voor het slicen. De Jaguar White Line Satin kappersschaar heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in 5 formaten.

Artikel 4030363100198 Categorieën , , ,

Beschrijving

De Jaguar White Line Satin 7.0″ kappersschaar is een professionele kappersschaar uit de White Line van Jaguar. Door het gebruik van hoogwaardig staal in combinatie met een speciale hardingsmethode van koeling tot -80graden, hebben de White Line kapppersscharen een extra lange levensduur. De precieze snijbladvormen van de White Line met de afdraai en speciale VARIO-schroefverbinding zorgen voor een lichte en soepelheid. De Vario-schroefverbinding is makkelijk en snel te verstellen met een muntstuk. De Jaguar White Line Satin kappersscharen zijn uiterst scherp in gebruik door de klassieke snijbladen met vlakke kniphoek met een eenzijdige mircrovertanding. Voor een traditioneel knipgevoel heeft de Jaguar White Line Satin kappersschaar een klassiek design. De holle slijpbewerking en honen maken de White Line Satin kappersscharen perfect voor het slicen.

De Jaguar White Line Satin kappersschaar heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in 5 formaten:

  • 5,0 Inch – 13CM
  • 5,5 Inch – 14CM
  • 6,0 Inch – 15,5CM
  • 6,5 Inch – 17CM
  • 7,0 Inch – 18CM

Onze kappersscharen worden verzegeld en kunnen niet worden geretourneerd indien de verzegeling op de verpakking is verbroken.

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.