Moser Föhn

Actieve filters:
Sorteren op
-25%
adviesprijs 70.18
4350
€ 52,64 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-25%
adviesprijs 76.84
4763
€ 57,63 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-30%
adviesprijs 241.94
140,-
€ 169,40 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-17%
Uitverkocht
adviesprijs 21.96
15,-
€ 18,15 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

Het haar beschermen tijdens het drogen?

Als haarprofessional weet je als geen ander dat het haar te vaak blootstellen aan hoge temperaturen schadelijk kan zijn. De föhns van Moser zijn zo ontworpen dat ze het haar zo optimaal mogelijk beschermen tijdens het drogen. De 100% Italian made haardrogers zijn allen voorzien van een veiligheidsthermostaat die oververhitting voorkomt. Daarnaast is de Ventus Pro gemaakt met een ionische technologie met toermalijn. Door een grill van toermalijn – een beschermend mineraal – kan je het haar op de meest zachte wijze droogblazen, zonder het te beschadigen. Toermalijn stoot negatieve ionen uit, wat het haar beschermt. Bovendien zorgt de toermalijntechnologie van de Ventus Pro voor antistatisch haar.

Hoeveel power zoek je in een föhn?

De professionele föhns zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Zo heb je met de Moser Protect en heel degelijke, solide föhn van 1500 Watt in handen. Iets krachtiger is de Moser Edition Pro 2, een föhn van 2000 Watt. De hoogste wattage én air speed vind je bij Moser Ventus Pro, een extra krachtige föhn van 2200 Watt. Zo kies je altijd de föhn die bij jou en je klanten past. Alle föhns hebben drie hittestanden, twee snelheden en een koudeluchtfunctie.

Strak zwart design

Wat alle föhns van Moser typeert, is het strakke, zwarte design van de föhns. Alle modellen blinken uit in klassieke eenvoud, waarbij Moser geen concessies doet aan stijl. Wanneer mat zwart goed bij je salon past, dan is de Edition Pro 2 een goede keuze. Een glanzend uiterlijk vind je bij de Ventus Pro en de Protect. Alle professionele föhns van Moser liggen ergonomisch in de hand en hebben een lang snoer waardoor je er gemakkelijk mee kan werken.

Maak je Moser föhn compleet met accessoires

Alle Moser-haardrogers zijn voorzien van twee verschillende blaasmonden, voor lang en voor korter haar. Daarnaast kan je met een diffuser krullen meer definitie geven of het haar meer volume geven. Moser biedt verschillende diffusers aan voor de verschillende typen föhns. Ook los in het assortiment vind je de föhnhouder, voor het aan de muur bevestigen van je favoriete Moser-föhn.

De beste merken tegen de scherpste prijzen