Olivia Garden Essential

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 13.19
650
€ 7,87 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-41%
adviesprijs 15.67
770
€ 9,32 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 13.92
685
€ 8,29 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-41%
Uitverkocht
adviesprijs 20.51
995
€ 12,04 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
-39%
Uitverkocht
adviesprijs 15.67
785
€ 9,50 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

De Olivia Garden Essential lijn biedt een assortiment aan kwaliteitsborstels die zowel beginners als ervaren professionals ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talent. Deze collectie is ontworpen om elke haarbehoefte te dekken, van het perfectioneren van blowouts tot het zorgvuldig verzorgen van elk haarlokje, en het moeiteloos stylen naar wens.

Met een focus op betaalbare prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl, is de Essential lijn het antwoord van Olivia Garden om hoogwaardige professionele tools toegankelijk te maken voor elke professional. Elk product binnen deze lijn is met zorg ontwikkeld om gezond en levendig haar te bevorderen, terwijl het ook voldoet aan de hoge eisen van dagelijkse creativiteit van jouw als professional.

In de Olivia Garden Essential lijn, zijn de producten onderverdeeld in 3 categorieën zodat je sneller en gemakkelijker de juiste borstel vind:

Olivia Garden Essential Blowout borstels: een collectie aan Round Brushes voor het drogen van haar en creëren van volumineuze coupes. Binnen deze lijn tref je borstels aan met verschillende type borstelharen en cilinders.

Olivia Garden Essential Care Borstels: een collectie aan borstels speciaal gemaakt voor de dagelijkse verzorging van het haar.

Olivia Garden Essential Style Borstels: een collectie aan borstels voor al jouw styling wensen. Voor het gebruik bij nat en droog, kort of lang, dik of dun, binnen deze lijn vind je altijd dé juiste borstel.

De beste merken tegen de scherpste prijzen