Toont alle 5 resultaten

Panasonic Opzetkammen

Actieve filters:
Sorteren op
adviesprijs 12.51
1034
€ 12,51 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
adviesprijs 10.16
840
€ 10,16 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
adviesprijs 12.51
1034
€ 12,51 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
adviesprijs 12.51
1034
€ 12,51 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
Uitverkocht
adviesprijs 12.51
1034
€ 12,51 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
Tot welke lengte wil je je haar afscheren?

Met verschillende opzetkammen voor je professionele Panasonic-tondeuse maak je van je tondeuse of trimmer een veelzijdig apparaat. Wanneer je verschillende opzetkammen achter de hand hebt, kan je alle denkbare kapsels creëren en het haar tot verschillende snijlengtes scheren. De opzetkammen dienen ter vervanging van je oude opzetkammen die versleten zijn, of voor specifieke wensen. Met de dubbele opzetkammen van Panasonic kan je het haar tot de exacte mm die de opzetkam aangeeft afscheren. De kleinste opzetkam is de 3 mm, terwijl de meest grove opzetkam 19/25 mm is. De verschillende opzetkammen zijn geschikt voor alle Panasonic-tondeuses en -trimmers.

Eén opzetkam, twee verschillende lengtes

Wat de opzetkammen van Panasonic bijzonder maakt, is het feit dat de meeste opzetkammen voor twee verschillende lengtes gebruikt kunnen worden. Zo worden veel tondeuses geleverd met vier verschillende opzetkammen, waarmee je het haar vervolgens in acht snijlengten kan scheren. Panasonic heeft dubbele opzetkammen voor onder meer 3 én 4 mm scheren, 6 en 9 mm, 12 en 15 mm en 19 en 25 mm. Verwissel de dubbele opzetkam van kant om voor een andere lengte te kiezen. Zo heb je voor twee verschillende snijlengtes dus maar één opzetkam nodig. Ook bestaan er enkele opzetkammen.

Kwalitatief hoogwaardige opzetkammen van Panasonic

De opzetkammen van Panasonic zijn gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor gaan de opzetkammen lang mee en slijten ze minder snel. De afwerking van de opzetkammen zorgt ervoor dat je er gemakkelijk mee door het haar gaat, zelfs bij dik en stug haar. De professionele opzetkammen van Panasonic laten geen sporen achter in het haar.

Hoe onderhoud ik mijn opzetkammen?

Opzetkammen gaan langer mee wanneer je ze regelmatig los klikt van de tondeuse of trimmer om ze te kunnen reinigen. Verwijder overtollige haartjes met een borsteltje en spoel de opzetkam af met lauwwarm water, zonder zeep. Door de opzetkammen haarvrij te houden en ze regelmatig te reinigen, gaan ze een stuk langer mee en hou je er langer plezier van.

De beste merken tegen de scherpste prijzen