Panasonic Shaver

Actieve filters:
Sorteren op
-34%
adviesprijs 256.52
139,-
€ 168,19 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Op zoek naar een hoogwaardig shaver van Panasonic?

Binnen het assortiment shavers van Panasonic heb je deze keuze uit foliescheerapparaten die unieke scheerprestaties leveren. De professionele shavers zijn perfect voor kappers en barbers die hoge eisen stellen aan een shaver. Panasonic biedt een toonaangevende mestechnologie, vervaardigd volgens traditioneel Japans vakmanschap. Met de shavers van Panasonic creëer je zo de meest prachtige, subtiele overgangen in het haar. Ook zijn de shavers geschikt voor het scheren van bakkebaarden en nekharen.

Niet één, twee maar drie roestvrijstalen messen

De shavers van Panasonic maken gebruik van één middensnijmes en twee afwerkingsmessen. Het middensnijmes heeft een innovatieve voorsnijstructuur om het langere haar moeiteloos af te scheren, terwijl de twee afwerkingsmessen het haar aan de wortel afscheren. Door het scheersysteem met drie roestvrijstalen messen zorgen de shavers van Panasonic ervoor dat je heel scherp en nauwkeurig kan werken. Bovendien zijn de snijmessen van de shavers gebogen, waardoor de contouren van de huid goed kunnen worden gevolgd. De buitenste folie met ronde vorm sluit naadloos aan op de huid, zodat je dicht op de huid scheert over het volledige oppervlak, ook bij de bakkebaarden en rond het oor. Alle snijmessen en scheerfolies zijn gemaakt van roestvrijstaal, gebaseerd op de kunst van de traditie van de Japanse Samurai.

Een compacte, lichte en toch krachtige shaver

De ER-SP20 shaver van Panasonic heeft een krachtige lineaire motor die 13.000 slagen per minuut maakt. Deze enorm hoge snelheid zorgt ervoor dat het haar soepel en snel wordt afgeschoren, ook dik en stug haar. Dit vermogen blijft constant, hoe dik het haar ook is en wat de resterende batterijduur ook is. Ondanks de krachtige motor is de shaver met 145 gram extreem lichtgewicht. Deze professionele shaver van Panasonic heeft een lange looptijd van 70 minuten, maar kan desgewenst ook langer worden gebruikt wanneer de shaver bekabeld wordt gebruikt. In het meegeleverde laadstation is de shaver na een uur weer volgeladen.

Hoe onderhoud je je Panasonic-shaver?

De shavers van Panasonic mogen onder lauwwarm water worden afgespoeld. Hiermee verwijder je snel en moeiteloos de eerste verdwaalde haartjes. Daarnaast worden shavers geleverd met een reinigingsborsteltje en onderhoudsolie. Na het scheren blijven er – ondanks het afspoelen onder water – regelmatig overtollige haartjes in de scheerfolie achter. Maak de shaver daarom na ieder gebruik goed schoon met het meegeleverde reinigingsborsteltje. De scheerfolie van de shaver houd je scherp door de shaver regelmatig te behandelen met onderhoudsolie. Speciale onderhoudsolie voor shavers voorkomt dat de scheerfolie bot wordt en vroegtijdig slijt. Zo gaat je favoriete shaver van Panasonic een stuk langer mee!

De beste merken tegen de scherpste prijzen