Panasonic Snijmessen

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 143.99
71,-
€ 85,91 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-33%
adviesprijs 83.49
4650
€ 56,27 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
Snijmes van je Panasonic-tondeuse bot geworden?

Door het vervangen van het snijmes van je favoriete Panasonic-tondeuse wordt je tondeuse weer als nieuw. Separate snijmessen voor tondeuses, trimmers en shavers dienen ter vervanging van een oud, bot snijmes. Je merkt dat je snijmes aan vervanging toe is als je tondeuse, trimmer of shaver niet meer zo scherp scheert als voorheen. Met een snijmes van Panasonic creëer je de mooiste fades, contouren en shape-ups in het haar, afhankelijk van de keuze van het snijmes. Alle snijmessen zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een hoogwaardige carbon- en titaniumnitridecoating. Hierdoor zijn de snijmessen extra sterk en zijn ze slijtvast. Het resultaat is dat je je snijmes minder snel hoef te vervangen, zeker wanneer je het snijmes regelmatig onderhoudt met onderhoudsolie.

Snijmessen van Japanse makelij

Alle losse snijmessen van Panasonic zijn gemaakt in Japan en vervaardigd volgens de Japanse mestechnologie, afkomstig van traditioneel Japans vakmanschap. Hierdoor zijn de snijmessen van Panasonic extreem scherp. De speciale mesranden van de X-taper messen zorgen voor een soepele scheerbeurt en voorkomen dat je haartjes mist. De absolute precisie die je bereikt met een snijmes van Panasonic is wat deze messen uniek maakt.

Op zoek naar een snijmes om te contouren?

Panasonic heeft als een van de weinige merken een klein snijmes voor trimmers waarmee je tribal contouren in het haar kunt creëren. Met dit extra fijne snijmes maak je lijnen in het haar, zodat je de meest unieke en creatieve kapsels maakt. Dit snijmes is bovendien 40% dichter dan ‘normale’ snijmessen voor tondeuses, zodat je uitzonderlijk nauwkeurig kan werken.

Hoe verleng je de houdbaarheid van je snijmessen?

Je kunt de tijd die tussen het vervangen van je snijmessen zit verlengen door de snijmessen van je tondeuse of trimmer goed te onderhouden. Verwijder na ieder gebruik de losse haartjes die tussen de snijtanden zitten. Hiervoor kan je het reinigingsborsteltje gebruiken. Onderhoud het snijmes daarnaast regelmatig met speciale onderhoudsolie. Deze olie wordt geleverd bij je tondeuse of trimmer, maar is ook apart verkrijgbaar. Onderhoudsolie houdt je snijmes langer scherp en voorkomt vroegtijdige slijtage. Door de snijmessen goed te onderhouden, voorkom je dat je je snijmessen (te) snel moet vervangen.

De beste merken tegen de scherpste prijzen