45%KORTING

Schwarzkopf 3DMen Root Activator Shampoo 250ml

12,28 (incl. BTW) 6,75 (incl. BTW)

Schwarzkopf 3DMEN Root Activator Shampoo Is haarverlies en dunner wordend haar je grootste haarzorg? Schwarzkopf 3DMEN Root Activator Shampoo is samengesteld om de hoofdhuid sterker te maken en de haarwortels te stimuleren, waardoor het haar gezonder kan groeien en het haar minder snel uitvalt. In 3DMEN Root Activator Shampoo vind je panthenol, taurine en carnitine, […]

Beschrijving

Schwarzkopf 3DMEN Root Activator Shampoo

Is haarverlies en dunner wordend haar je grootste haarzorg? Schwarzkopf 3DMEN Root Activator Shampoo is samengesteld om de hoofdhuid sterker te maken en de haarwortels te stimuleren, waardoor het haar gezonder kan groeien en het haar minder snel uitvalt. In 3DMEN Root Activator Shampoo vind je panthenol, taurine en carnitine, stofjes die stuk voor stuk verzorgen, stimuleren en de haargroei bevorderen. De shampoo reinigt mild, geeft het haar een mooie glans en ruikt heerlijk fris.

De behoeften van de man


Alle producten binnen de [3D]MEN-reeks zijn gericht op dé drie behoeften van het mannenhaar: het activeren van de haarwortels, het verfrissen van de hoofdhuid en het versterken van het haar. De bewezen actieve ingrediënten geven een onmiddellijk verfrissend effect en zorgen voor de beste verzorging en de mooiste glans voor iedere herencoupe. 

Waarom [3D]MEN Root Activator Shampoo?
  • Mild reinigende en stimulerende shampoo voor dunner wordend haar
  • Gaat haarverlies tegen
  • Met panthenol, taurine en carnitine
  • Maakt de hoofdhuid sterker
  • Stimuleert de haarwortels, voor een gezonde haargroei
  • Geeft het haar een mooie glans

Gerelateerde producten

Extra voordelen voor kappers & barbers

Speciale prijzen voor pro's
Lees verder
Zakelijke betaalopties
Lees verder
Gratis verzending vanaf €100*
Lees verder
Previous
Next
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.