Schwarzkopf [3D]MEN

Actieve filters:
Sorteren op
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Drie haarpijlers speciaal voor mannen: Schwarzkopf Professional [3D]MEN biedt mannen alles wat ze zoeken in haarverzorging en -styling.

Schwarzkopf Professional [3D]MEN is gericht op het activeren van de haarwortels, het verfrissen van de hoofdhuid en het versterken van het haar. De bewezen actieve ingrediënten geven een onmiddellijk verfrissend effect en zorgen voor de beste verzorging en de mooiste glans voor iedere herencoupe.

Je haar wassen met Schwarzkopf Professional [3D]MEN

Binnen de [3D]MEN-reeks heb je keuze uit vier verschillende shampoos. Ieder met een eigen werking, allemaal bewezen effectief en goed voor hoofdhuid en haar. [3D]MEN Hair & Body Shampoo is de multitasker van de reeks. Deze verfrissende shampoo geeft je een instant opfrisser in de ochtend en is geschikt voor normaal haar. Cafeïne stimuleert de haarwortels, voor een gezonde haargroei. Last van roos? Dan biedt [3D]MEN Anti-Dandruff Shampoo uitkomst. Deze effectieve anti-roosshampoo van Schwarzkopf Professional gaat een jeukende, rode hoofdhuid tegen. Wie last heeft van dunner wordend haar, kiest voor de [3D]MEN Root Activator Shampoo, een shampoo die de haardichtheid bevordert en haarverlies vermindert. Vet haar? In 15 seconden verwijdert [3D]MEN Deep Cleansing Shampoo overtollige olie en vetten uit je haar, voor zacht, handelbaar haar.

De stylingproducten van Schwarzkopf Professional [3D]MEN

Korte coupes laten zich het beste stylen met wax, gel en clay. Binnen [3D]MEN heb je precies de keuze uit die drie producten. [3D]MEN Texture Clay is een krachtige haarklei die een matte finish geeft. Is wax meer je ding? Met de kneedbare cream [3D]MEN Molding Wax geef je souplesse en glans aan je coupe. [3D]MEN Strong Hold Gel tot slot is een sterke haargel die body en stevigheid aan je haar geeft zonder het te laten plakken.

De beste merken tegen de scherpste prijzen