Schwarzkopf BLONDME COOL BLONDES

Actieve filters:
Sorteren op
-38%
adviesprijs 22.08
1131
€ 13,69 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-38%
adviesprijs 16.46
843
€ 10,20 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-38%
adviesprijs 39.33
2015
€ 24,38 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-38%
adviesprijs 17.73
908
€ 10,99 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Iedere blondine met koel blond haar herkent het: je koele blonde lokken kunnen naar verloop van tijd gelig uitslaan.

Voor alle koele blondines is er Schwarzkopf Professional BLONDME COOL BLONDES, een reeks neutraliserende en verzorgende producten die je koelblonde lokken in toom houden.

Voeding, hydratatie én neutralisatie

Wanneer je kiest voor blond haar met een koele ondertoon dan wil je graag dat die kleur zo lang mogelijk houdt. BLONDME COOL BLONDES biedt je een shampoo, masker en sprayconditioner die diep reinigen, intensief voeden, hydrateren en beschermen. Als grote pluspunt voor jouw koele lokken heeft BLONDME COOL BLONDES dat de producten neutraliserend werken. Zo halen de producten gele en koperachtige tinten uit je haar, zodat je langer geniet van heldere blonde lokken met een koele ondertoon.

Met koele pigmenten

Behalve het haar van binnenuit te neutraliseren bevatten de shampoo, sprayconditioner en het haarmasker uit de BLONDME COOL BLONDES-reeks koele pigmenten die je kleur direct een opfrisser geven. De shampoo is speciaal voor gekleurd haar en zorgt voor een langer kleurbehoud. Het masker uit de COOL BLONDES-lijn ontwart het haar en heeft een korte inwerktijd van 5-10 minuten. Fijn aan de sprayconditioner is dat deze een UV-filter heeft. Dit beschermt je blonde lokken tegen verkleuring en beschadiging door de zon.

De beste merken tegen de scherpste prijzen