Schwarzkopf Bonacure Miracle Oil Barbary Fig Oil

Actieve filters:
Sorteren op
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Heb je droog, breekbaar of (extreem) beschadigd haar? De Schwarzkopf Professional BONACURE Miracle Oil Barbary Fig Oil-lijn is er special voor jou. De krachtige formule vol cactusvijgolie geeft het haar kracht, intense hydratatie en bescherming tegen losse haarwortels. De microkeratineformule dringt diep door in het haar en zorgt zo voor een betere innerlijke haarstructuur, veerkrachtigere lokken en voller haar. Met een routine van Miracle Oil Barbary Fig Oil shampoo, conditioner, masker en leave-in treatment breng je je haar weer op krachten.

Wat doet cactusvijgolie voor je haar?

Iets minder bekend dan arganolie, even hydraterend en krachtig. Sterker nog: cactusvijgolie (zoals barbary fig in het Nederlands heet) bevat meer vitamine E en antioxidanten dan arganolie, waardoor de kostbare oliesoort nog beter beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De cactusvijgolie uit BONACURE Miracle Oil Barbary Fig Oil wordt gewonnen uit de vruchten van de vijgcactus, een bijzondere plant die in onder meer Marokko, Mexico en Chili groeit. Naast vitamine E is cactusvijgolie rijk aan linolzuur en betalaïnen. Deze stoffen houden het haar soepel en gevoed.

Micro Oil Infusion Technology herstelt het haar

Ook de Oil-in Shampoo uit de Schwarzkopf Professional BONACURE Miracle Oil Barbary Fig Oil-lijn is verrijkt met de baanbrekende Micro Oil Infusion Technology. Het idee achter deze technologie: de cactusvijgolie uit de shampoo wordt slim door het haar verdeeld, waardoor vooral de haren die de olie het hardst nodig hebben profiteren. De Micro Oil Infusion Technology laat geen vettige film achter op het haar, maar zorgt juist voor kracht, zachtheid en volop glans.

 

Alle producten uit de Schwarzkopf Professional BONACURE Miracle Oil Barbary Fig Oil-lijn

Voor optimaal herstel van droog, breekbaar en beschadigd haar kan je binnen de BONACURE Miracle Oil Barbary Fig Oil-reeks kiezen uit Oil-in-Shampoo die reinigt en tegelijkertijd glans en voeding geeft, een masker dat haarvezels actief repareert en een leave-in milk conditioner die beschadigd en breekbaar haar aanpakt. Tot slot is er Barbary Fig Oil Restorative Treatment, die je kan inzetten als herstellende eindbehandeling en voor een intens glad en zacht resultaat zorgt.

De beste merken tegen de scherpste prijzen