Schwarzkopf Bonacure Fibre Force

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 15.55
771
€ 9,33 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 14.28
708
€ 8,57 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
Uitverkocht
adviesprijs 36.24
1797
€ 21,74 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
-40%
Uitverkocht
adviesprijs 15.55
771
€ 9,33 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar
-40%
Uitverkocht
adviesprijs 17.36
861
€ 10,42 incl. btw
Tijdelijk niet leverbaar

Is je haar extreem beschadigd en bereik je met de herstellende lijn Schwarzkopf BC Peptide Repair Rescue niet de juiste resultaten? Probeer dan de extra krachtige lijn BC BONACURE Fibre Force. Deze intensief voedende en herstellende verzorgingslijn maakt droog, extreem beschadigd en overbehandeld haar weer zacht, glanzend en gezond. In vier stappen – rebonding, fixing, sealen en het verlengen van de haarbruggen – werk je weer toe naar een krachtige coupe met minder haarbreuk. Fibre Force beschermt het haar van binnenuit en voorkomt nieuwe beschadigingen.

Bond Connector Technology

Om extreem beschadigd haar weer leven in te blazen, gebruikt Schwarzkopf Professional binnen de BC Fibre Force-reeks de gepatenteerde Bond Connector Technology. Binnen deze technologie worden twee hoogwaardige complexen met elkaar gecombineerd. Ieder herstelt het haar diepgaand, verzegelt het haar en biedt tien keer meer weerstand tegen haarbreuk. Dit komt omdat de haarschubben een beschermlaagje krijgen, waardoor het haar bestand is tegen invloeden van buitenaf die beschadiging kunnen veroorzaken.

Alle producten uit de BC BONACURE Fibre Force-lijn

De weg naar krachtig, gezond haar begint bij de sulfaatvrije shampoo uit de Fibre Force-reeks. Het rijke haarmasker gebruik je voor de wekelijkse verzorging voor je extreem verzwakte haar. De primer en sealer vervolgens zijn versterkende leave-in producten die het haar onmiddellijk revitaliseren en de haarvezels sterker maken.

De beste merken tegen de scherpste prijzen