Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis

Actieve filters:
Sorteren op
-40%
adviesprijs 35.03
1737
€ 21,02 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 15.55
771
€ 9,33 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 14.28
708
€ 8,57 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 14.28
708
€ 8,57 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 15.55
771
€ 9,33 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis
-40%
adviesprijs 30.43
1509
€ 18,26 incl. btw
Nu besteld, morgen in huis

Veel haarproblemen beginnen bij een hoofdhuid die uit balans is. Heb je een gevoelige hoofdhuid, last van jeuk, haarverlies of een overtollige talgproductie? Grote kans dat je dit terugziet aan je lokken. Die worden dunner en verliezen body, glans en volume. Schwarzkopf Professional BC BONACURE Scalp Genesis is speciaal ontwikkeld voor de hoofdhuid die uit balans is. De ontgiftende hoofdhuidlijn van BC BONACURE brengt de gezondheid van hoofdhuid weer in evenwicht en zorgt daarmee voor een betere haarkwaliteit.

BC Scalp Genesis tegen verschillende hoofdhuidproblemen

BC Scalp Genesis kan ondersteunen bij vier soorten hoofdhuidproblemen: een vette hoofdhuid veroorzaakt door een overtollige talgproductie, een gevoelige hoofdhuid met jeuk en roodheid, roos en haarverlies. BC Scalp Genesis pakt al deze problemen effectief aan en zorgt zo voor een gebalanceerde hoofdhuid, minder roos en haarverlies. Het haar wordt minder zwak en krachtiger, de hoofdhuid rustiger.

 

Vitamine Boosted-formule tegen vrije radicalen

Op de hoofdhuid is het de Vitamine Boosted-formule van BC Scalp Genesis die het verschil maakt. De producten zijn verrijkt met reinigende vitamine B3, verzachtende vitamine B5 (panthenol), vitamine E tegen roos en vitamine B7 (biotine) tegen haaruitval. De combinatie van vitamines werken krachtig tegen vrije radicalen en beschermen je hoofdhuid zo tegen roodheid, jeuk, een vette huid en roos. 

StemCode™ Complex met dubbele beschermende werking


De Vitamine Boosted-formule wordt in Scalp Genesis gecombineerd met de revolutionaire StemCode™ Complex van Schwarzkopf Professional. De werking van dit complex is tweeledig en richt zich op de bescherming van de stamcellen van het haar en de bescherming van de haarwortels. De stamcellen bevinden zich in de haarfollikels en spelen een grote rol bij een gezonde haargroei. Het StemCode™ Complex beschermt de haarwortels tegen oxidatieve stress, waardoor het haar beter kan groeien, het haar meer glans krijgt en vol aanvoelt.

 

c

Binnen de BC Scalp Genesis-lijn heb je keuze uit verschillende sublijnen. Zo kan je kiezen voor de Root Activating-producten tegen haarverlies, is er de Soothing-lijn tegen een gevoelige hoofdhuid, Anti-Dandruff tegen roos en bij een vette hoofdhuid kies je voor Purifying. Iedere lijn is er met haar bijpassende producten op gericht jouw hoofdhuidprobleem effectief aan te pakken.

De beste merken tegen de scherpste prijzen