Schwarzkopf Chroma ID

Actieve filters:
Sorteren op
-45%
adviesprijs 40.54
1843
€ 22,30 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen
-45%
adviesprijs 53.54
2434
€ 29,45 incl. btw
Levering in 3-5 werkdagen

Schwarzkopf Chroma ID: de toekomst van haarkleuring met persoonlijke touch

Schwarzkopf Chroma ID vertegenwoordigt een revolutie in de haarkleuring. Met dit uitgebreide kleursysteem wordt niet alleen je haar perfect gekleurd, maar ook intens verzorgd. creëer je eigen kleurpalet

Schwarzkopf Chroma ID stelt je in staat om ontelbare tinten te creëren met maximale mogelijkheden. De 100% personaliseerbare, semi-permanente mix- en tone kleurenlijn biedt niet alleen een breed scala aan tinten, maar ook speciale technologieën voor optimaal kleurbehoud en verzorging. Of het nu gaat om subtiele pastelkleuren of gedurfde, expressieve tinten, Chroma ID maakt het mogelijk.

Innovatief mix & tone kleur systeem

Met 14 Bonding Color Masks & Bonding Color Masks Intense, en 6 Bonding Color Masks voor thuisverzorging, biedt Chroma ID een unieke ervaring in kleuring en verzorging.

Gemakkelijke, verzorgende haarkleuring

Dankzij de geïntegreerde Bonding en Low Salt Technology, worden de haarschacht versterkt en de kleurpigmenten gemaximaliseerd. Toegevoegde Keratine en panthenol sluiten de haarschubben, wat leidt tot levendig, glanzend haar dat ook nog eens sterker is.

Diversiteit in haarkleur met Schwarzkopf Chroma ID

Of je nu je eerder gekleurde haar wilt opfrissen, oranjetinten wilt neutraliseren of kleuren wilt corrigeren, Chroma ID heeft de juiste producten. Er is zelfs een Clear Bonding Color Mask om de intensiteit van Bonding Color Masks te verminderen of pasteltinten te creëren.

Bonding Color Masks: veelzijdige toepassing

Bonding Color Masks zijn er in diverse varianten, waaronder Intensief en Thuis Verzorging. Ze bieden kleuren met lage verbintenis tot intense tinten. De levensduur varieert van 12 tot 15 wasbeurten, afhankelijk van het product en de toepassing.

Het beste resultaat, zo gebruik je Schwarzkopf Chroma ID

Of je nu kiest voor een Color Mask kleurtje dat je gelijkmatig in handdoekdroog haar aanbrengt, of een intensieve behandeling die tot 20 minuten inwerktijd nodig heeft, Chroma ID biedt gedetailleerde richtlijnen voor het beste resultaat.

Ongeëvenaarde kleur- en verzorgingservaring

Chroma ID’s assortiment van kleurenmaskers stelt kappers in staat om diensten aan te bieden die echt voldoen aan de behoeften van elke kleurklant. Van neutralisatie tot krachtige creatieve kleuren, Chroma ID heeft het allemaal. En het mooiste is dat klanten hun perfecte haarkleur tussen afspraken door kunnen behouden, dankzij de bijpassende Bonding Color Masks.

Een nieuwe standaard in haarkleuring

Schwarzkopf Chroma ID biedt een unieke en complete kleurenervaring die voor iedereen op maat gemaakt kan worden. De innovatieve technologie zorgt voor een maximaal resultaat in kleur en kleurbehoud, terwijl het haar intens verzorgd wordt. Met Chroma ID krijg je niet alleen een prachtige kleur, maar ook glans en levendigheid die blijven. Maak vandaag nog de overstap en ervaar de toekomst van haarkleuring.

De beste merken tegen de scherpste prijzen